fbpx
13.6 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Ha bringával jártok a suliba, akkor ide érdemes pályáznotok

- Advertisement -

A civil, az oktatási vagy a kisvállalkozói szektor fontos finanszírozási forrása a pályázat. A kecsUP-on igyekszünk azzal támogatni az érintett szereplőket, most pont azon fiatalokat, akik kerékpárral járnak az iskolába, hogy minél több információt osztunk meg a számukra különböző elérhető pályázatokról. Miről is van szó?

A Cetelem Zöldsuli programot 2011-ben indítottuk el azzal a céllal, hogy a legifjabb generáció figyelmét felhívjuk a környezet védelmének és megóvásának fontosságára.

„Zöldebben a suliba” – Nyerjétek meg a jubileumi díjak, a 2×500 000 Ft vagy a 10×200 000 Ft egyikét, és tegyétek bringabaráttá a sulit!

2021. október 26. 10:00 óráig várják a pályázatokat!

Miért közlekedjetek zölden és sportosan?

A biciklizés nemcsak kiváló szabadidős és sporttevékenység, de az egyik leginkább fenntartható és környezetbarát közlekedési mód. Ha az autó helyett a kerékpárt választjátok, 92 százalékkal csökkenthetitek CO2-kibocsátásotokat. A kerékpározás az iskolába és a munkába járáshoz is az egyik legpraktikusabb megoldás, nem kell a dugóban vesztegelnetek vagy a buszra várakoznotok. A Cetelem Bank a felelős és fenntartható fogyasztói döntések elkötelezett támogatójaként munkatársait is nap mint nap arra ösztönzi, hogy válasszák a zöld közlekedési módokat, és bringázzanak, rollerezzenek vagy sétáljanak a munkába. Idén Titeket is erre buzdítunk, méghozzá jubileumi nyereményekért!

Mit nyerhettek?

A zsűri által kiválasztott 2 fődíjas osztály 500 000 Ft-os, a legtöbb közönségszavazatot begyűjtő további 10 osztály 200 000 Ft-os támogatást nyer a zöld közlekedést támogató iskolai infrastruktúra fejlesztésére.

Mit kell tennetek?

Mutassátok meg, meséljétek el, Ti hogyan csináljátok, miért és merre szerettek bringázni, vagy akár rollerezni, sétálni, gördeszkázni!

A pályázati feladat idén két részből áll:

1.      Egyedi biciklis mez tervezése: alkossátok meg az osztállyal közösen a legmenőbb biciklis mezt, amit szívesen hordanátok bringázás közben. A látványterv megalkotásához bármilyen kreatív technika használható.

2.      Rövid, kreatív videó összeállítása: készítsetek egy rövid (max. 2 perces) videót, amiben megmutatjátok, ti hogyan, merre tekertek, és meséljétek el, ti mit szerettek a legjobban a bringázásban (vagy rollerezésben, gördeszkázásban vagy sétálásban), ösztönözve ezzel másokat is!

A pályázati felületre csak egy rövid leírás és egy kép tölthető fel. A videót javasoljuk, hogy töltsétek fel egy az interneten publikusan elérhető helyre, és az arra mutató linket illesszétek be a pályázati felület leírás részébe.

Meddig töltsétek fel a pályázatot?

2021. október 26. 10:00 óráig várjuk a pályázatokat!

FONTOS! A pályázat részeként benyújtott képek és videók mellé hozzájáruló nyilatkozat szükséges az összes szereplő természetes személytől (16 éven alattiak esetében szülő vagy törvényes képviselő aláírásával). A nyilatkozat letölthető innen. Az aláírt, kitöltött nyilatkozatokat a zoldsuli@cetelem.hu e-mail címre várjuk a pályázó adatainak megjelölésével. Adatkezelési tájékoztató a Cetelem Zöldsuli Programra vonatkozóan.

Jelentkezés: https://cetelemzoldsuli.hu/jelentkezes

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...