fbpx
5.7 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Kövér László: Valakik a koponyánkon belülről próbálják befolyásolni a gondolatainkat

- Advertisement -

Kövér László meghökkentő kijelentést tett a Parlamentben, amikor arról beszélt, hogy az agyműködésünket valakik neurotechnológiai eszközökkel, koponyán belülről fogják irányítani. Az MTI tudósításából az nem derült ki, hogy a házelnök szerint kik és milyen eszközökkel akarnák befolyásolni a gondolatainkat.

Pénteken a Parlamentben tartotta plenáris ülését a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma (KMKF), a nyitóbeszédet házigazdaként Kövér László, a parlament elnöke mondta. Kövér beszédének vezérfonala az volt, hogy a közeljövőnk igazi nagy témája nem is a globális felmelegedés, a migráció vagy a terrorizmus lesznek, hanem az államok és a multinacionális vállalatok küzdelme – vette észre a 444.

Kövért aggodalommal tölti el, hogy „a világ tíz legerősebb magáncégének az összesített tőkeereje nagyobb, mint a világ 180 szuverén államának”.

Beszéde közben a házelnök az MTI beszámolója szerint hosszan fejtegette, hogy a közeljövőben mások a koponyánkon belülről próbálják befolyásolni a gondolatainkat.

Hasonló cikkünk:  Miért jönnek kínai rendőrök Magyarországra?

Szó szerint idézi a hírügynökség Kövér László meghökkentő eszmefuttatását:

„Elmondta, idáig az emberi agyműködését alapvetően csak ideológiai módszerekkel, azaz a koponyán kívülről lehetett befolyásolni, mostanra azonban egy olyan korszak küszöbére érkezett az emberiség, amikor az agykutatás és a technológiai fejlődés lehetővé teszi, hogy az emberi agy és gondolkodás működése neurotechnológiai eszközökkel, koponyán belülről is mások által befolyásolható, módosítható és irányítható legyen. A házelnök véleménye szerint a tudomány vívmányai mindig lenyűgözőek, de szabályozás hiányában sokszor életveszélyesek.”

Az Országgyűlés fideszes elnöke arról sajnos nem beszélt, hogy kik és milyen módszerrel akarják átvenni az irányítást agyunk felett.

 

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...