fbpx
14.5 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Lions Gálaest a Látás hónapja tiszteletére

- Advertisement -

A klub által hagyományosan megrendezett Gálaesten az idén egy vidám színházi előadásra kerül sor a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ színháztermében, október 29-én pénteken 19.00 órától.  

Kemény és szomorú időszak áll mögöttünk. A klub tagjai szeretnének egy kis mosolyt csalni az arcokra, ezért egy bohózatot választottak most az est programjaként. 

A Csonka Színkör előadásában látható” Na de megint?!” című komédiára a Kecskeméti Szent László Lions Club, a tagok finanszírozásában meghívta azon támogatottait, akikkel évek óta rendszeres kapcsolata van. Így a nézők közé várják a Magyar Vakok és Gyengén látók Bács-Kiskun Megyei Egyesülete tagjain kívül, a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesületében lévő családokat, az EGYMI Juhar utcai Tagintézménye pedagógusait, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatóssága Mosolysziget Értelmi Fogyatékosok Nappali Intézménye és a Farkas Villa Fogyatékos Személyek Gondozóháza és Napközi Otthona dolgozóit és gondozottait, az El-Szabó Kft. által Hetényegyházán foglalkoztatott megváltozott munkaképességű embereket, valamint a Karol Wojtyla ház dolgozóit és ellátottait is. 

A koncert kiemelt vendégei a Bács-Kiskun Megyei Kórház nővérei, asszisztensei és családjaik, akik közül 150 főnek ajánlotta fel a klub a részvételi lehetőséget, ezzel is megköszönve az utóbbi 2 év kemény megpróbáltatásaiban való helytállásukat, kitartásukat.  

Hasonló cikkünk:  Mutatjuk a Kecskeméten bérelt lakások utáni hozamot  

A Kecskeméti Szent László Lions Club a Kuti Optika segítségével október hónapban ingyenes szemszűrést végzett ezúttal a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola első osztályos és nyolcadik osztályos nebulói között. A megszűrt 72 főből az esemény keretén belül  11 gyermeknek adományoznak a szemükre készült szemüvegeket, közel 400 000 Ft értékben.  A szemüvegek átadására a kulturális program előtt 17.30 órától egy külön teremben kerül sor.

Az előadás nyitott a kecskeméti színház szerető közönség részére is. Korlátozott számban a Hírös Agóra pénztárában adomány jegyeket lehet váltani 2 000 Ft értékben, mellyel a klub további jótékonysági munkáját támogatják. A teljes jegybevételt fiatalok szemszűrésére és hátrányos helyzetű társaik szemüvegeinek finanszírozására fordítják majd.

Ezúton szeretné a klub megköszönni a Csonka Színkör tagjainak és a Hírös Agóra munkatársainak a támogatását, mellyel ők is hozzájárultak a klubtagok önkéntes munkájához.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...