fbpx

FRISS HÍREK

Lopás gyanúsítottjait keresik a kecskeméti rendőrök

- Advertisement -

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik egy lopás gyanúsítottjainak megtalálása érdekében.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat 03010/2072/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettesek ellen, akik 2021. július 28-án 11 óra 45 perc körül eltulajdonítottak egy táskát a megyeszékhely vasútállomásának mosdójából. A bűntársak közül a nő még a peronon megismerkedett, beszédbe elegyedett a sértettel, a páros férfi tagja pedig ezalatt figyelt. A táskát később a férfi lopta el az áldozattól.

A nyomozók a képeken és a felvételen látható piros pólós nőt és a szürke-fehér mintás pólóban lévő férfit keresik.

Személyleírások: a férfi kb. 170 cm magas, vékony testalkatú, kreol bőrű, borotvált arcú. Haja sötét, oldalt felnyírt. Mindkét alkarján tetoválás látható. A bűncselekmény elkövetésekor szürke-fehér mintás pólót és terepmintás térdnadrágot viselt. A nő kb. 160 cm magas, vékony testalkatú. Haja sötét, bőre kreol színű. Piros felsőt, fekete sportcipőt és testhezálló nadrágot viselt a lopás idején.

Hasonló cikkünk:  Hiányolják a közbiztonságot a kecskeméti Mezei utcában (videó)

Kérjük, hogy aki a képen látható páros bármelyik tagját felismeri, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a telefontanú 06-80/555-111 zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...