fbpx
10.5 C
Kecskemét
2024. április 27., szombat

FRISS HÍREK

Október 31-ig jelentkezhetnek fiatal festőművészek a Barcsay-díjra és pályázatra

- Advertisement -

Idén is kihirdette pályakezdőket támogató pályázatát a Barcsay Jenő Képzőművészeti Alapítvány. Október 31-ig jelentkezhetnek fiatal festőművészek a Barcsay-díjra.

A pályázaton magyar ajkú, felsőfokú tanulmányaikat már befejezett, valamint mérvadó szakmai szervezeti tagsággal rendelkező pályakezdő festőművészek vehetnek részt, akik 2020. december 31-ig még nem töltik be 35. életévüket.

A pályázat személyes leadásának, vagy postára adásának határideje:
2021. október 31.

A pályázatra stílusmegkötések nélkül lehet jelentkezni, a pályázóknak olyan kvalitásos alkotásokat kell bemutatniuk, amelyek méltók Barcsay Jenő (1900–1988) szellemiségéhez, alkotói következetességéhez és a művészet iránt érzett alázatához. A Barcsay-díjjal oklevél, Csíkszentmihályi Róbert szobrászművész plakettje és pénzjutalom jár. A kitüntetett művész vagy művészek alkotásaiból kamarakiállítást rendeznek.

Részletekért kattintson IDE.

 

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...