fbpx
14 C
Kecskemét
2022. május 16., hétfő

FRISS HÍREK

Vádat emeltek a férfi ellen, aki vascsővel és késsel támadt a riválisára Kecskeméten

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Kecskeméti Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki márciusban féltékenységből vascsővel megütött és megkéselt egy férfit az egyik kecskeméti áruház parkolójában.

A férfi haragos viszonyban volt a másik férfivel, mert féltékeny volt rá. Az ominózus reggel egy kecskeméti áruház parkolójában találkoztak, ahova mindketten autóval érkeztek.

 

A főügyészség tájékoztatása szerint a vádlott nyomban kiszállt az autójából, majd többször is megütötte a vezetőülésben ülő másik férfit, majd visszaült a saját autójába. Ekkor a sértett is kiszállt egy rövid baseballütővel. A vádlott ekkor elindult a gépkocsijával, majd a másik sofőr gépkocsiját körbeautózva megpróbálta az autója mellett álló sértettet odaszorítani a két kocsi közé. A sértettnek azonban sikerült ezt elkerülni.A sértett ezután visszaült gépkocsija vezető ülésébe, a terhelt pedig egy rövid kör megtétele után nekihajtott a sértett autójának. Az ütközés után a vádlott ismét kiszállt, majd kivett egy vascsövet a csomagtartóból. Ezt követően odarohant a sértett autójához, majd legalább tízszer megütötte a vascsővel, s egy késsel combon szúrta.

Hasonló cikkünk:  Hatodik napja sztrájkolnak a kecskeméti Arany János Iskola pedagógusai

A sérült férfinek ekkor sikerült ellöknie a gépkocsijától a támadót, majd az autóból kiszállva rásózott hármat a vállára és a hátára a baseballütővel. A vádlott ekkor a vascsővel többször is a sértett feje felé ütött, aki visszamenekült a kocsijába. A vádlott ezután elhajtott a helyszínről. A megsérült férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de súlyosabb sérülések is kialakulhattak volna.

Hasonló cikkünk:  Egy elkésett lomtalanítás képei

Az ügyész letöltendő börtönt kért a felfegyverkezve elkövetett garázdasággal, és súlyos testi sértés kísérletével vádolt férfira.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...