fbpx
5.7 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Büntetőfékezett a kecskeméti férfi, drága árat fizethet érte

- Advertisement -

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a kecskeméti férfival szemben, aki január közepén büntetőfékezett egy teherautó előtt az M5-ösön.

A „Bp-i autósok közössége” oldalon tettek közzé annak idején a videót a szabálytalanul közlekedő autósról. A történteket egy menetrögzítő kamera örökítette meg. A felvételen látható, hogy egy tehergépkocsi több kamion előzésébe kezdett, amit a mögötte haladó személyautó nem nézett jó szemmel. Ezért amikor a teherautó befejezte a manővert, az őt követő jármű – irányjelzés és megfelelő oldaltávolság tartása nélkül – elé vágott, majd indokolatlan fékezésbe kezdett.

Az internetre kikerült videó a rendőrséghez is eljutott, ezért közúti veszélyeztetés miatt eljárást indítottak az ismeretlen személlyel szemben. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedési szakemberei a térfigyelő kamerák felvételeit is elemezték, majd beazonosították a bűncselekmény elkövetőjét.

Hasonló cikkünk:  Sok sofőr nem foglalkozik a stoptáblával Kecskeméten

A 32 éves kecskeméti férfit gyanúsítottként hallgatták ki, és kezdeményezték a vezetői engedélyének visszavonását. A rendőrség lezárta a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...