fbpx

FRISS HÍREK

Rengeteg az igazolt koronavírusos megbetegedés a megyében is

- Advertisement -

Az Átlátszó által üzemeltetett koronatérkép szerint Bács-Kiskun megyében regisztrálták a hétvégén az egyik legmagasabb fertőzésszámot.

Ha az ő térképeiket vesszük alapul (a koronavirus.gov.hu az adatforrás), akkor jól látszik, hogy Bács megye az egyik legjobban érintett területe az országnak.

A hétvégi összesített adatokat közöljük. A beoltottak száma 5 999 516 fő, közülük 5 774 158 fő már a második oltását is megkapta, 1 millió 594 ezren pedig már a harmadik oltást is felvették. Az átoltottságról itt írtunk.

Az elmúlt három napban 21 060 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 960 844 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 304 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 32 171 főre emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 825 775 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 102 898 főre emelkedett. 5286 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 519-en vannak lélegeztetőgépen – írta hétfőn reggel a koronavirus.gov.hu.

Hasonló cikkünk:  Rekordot döntött a futók létszáma Szentkirályon (galériával)

 

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...