fbpx
14 C
Kecskemét
2022. május 16., hétfő

FRISS HÍREK

Lapszemle: El nem készült kerékpárút átadása; Forraltbor horror áron; Kőgazdag cégek Borsodban

Lapszemle.

Ugytudjuk.hu: Horror árak a győri, szombathelyi és fővárosi karácsonyi vásárokon: forralt bor 900, kürtőskalács 1900, lángos 2000

Mennyből az angyal, forralt bor és kürtőskalács – elengedhetetlen kellékei a karácsonyi vásároknak. De mennyire kell teli lenni a pénztárcának, ha nem csak a hangulat miatt látogatunk ki, hanem valamit enni és inni is szeretnénk? Három város vásárát látogatta meg az Ugytudjuk.hu szerkesztősége. 

Borsod24.hu: Borsod a kőgazdag cégek hazája: mutatjuk a megye legjobban kereső vállalatainak listáját

Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből összesen 18 vállalat fért fel a legtöbb nyereséget termelő cégek országos toplistára, ami kiemelkedő szám. A top 500-as listában csak Pest és Fejér előzi meg ebben az összevetésben.

KPSVR: Gelencsér átadta a kerékpárutat, de az nem is létezik

Gelencsér Attila, Kaposvár és környéke fideszes országgyűlési képviselője, Facebook oldalán közzétette, hogy Kaposhomokon átadott 4,5 km kerékpárutat. Kiderült, semmilyen kerékpárút nem épült Kaposhomokon.

kecsup.hu: A nagyvad felfalja az apróvadat – vadászok kérik számon a Bács megyei Kormányhivatalt

Hasonló cikkünk:  Nyugati függőségből keleti függőség, az Orbán-kormány 12 éve

A kiskunsági vadászok küzdelme nem egyedi eset. 2018-ban három bélmegyeri vadász jogerősen pert nyert Mészáros Lőrinc fiának vadásztársaságával szemben, mert a 2016-os földtulajdonosi közgyűlésen nem zárhatták volna őket ki az előhaszonbérleti jogból. A vadászok bírósági és Kúria ítéletre hivatkozva kérik számon a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatalt, ami szerintük akadályozza, hogy használatba vehessék a terület. Az ügyben az ügyészség egy helyi polgármestert hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás, hamis tanúzás és hivatali visszaélés bűntetteivel már meg is vádolta. 

Hasonló cikkünk:  Egy kormányrendelet miatt nagyobb lehetett Áder János villája

Jövő TV: Miért nem váltunk euróra, ha ilyen gyenge a forint?

Amióta forint van, sőt amióta euró van, azóta folyamatosan tapasztalhattuk, hogy gyengül a forint. Szinte napról napra. Azonban kinek jó ez itthon? Esetleg nemzetközileg? Milyen okai vannak a forint folyamatos romlásának? Miért nem váltunk pénznemet, ha akkora gond a forint romlása? Jót tenne egyáltalán nekünk?

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...