fbpx

FRISS HÍREK

Ónos és havas esőre ébredtünk, havazásra is válthat a Duna-Tisza-közén

- Advertisement -

Hétfőn az ország déli és keleti felén számíthatunk csapadékra: délkeleten, keleten ónos esőre, míg a Dunántúl déli részén, majd a Duna-Tisza-közén is havas esőre, havazásra. Estefelé a Tiszántúlon is hóba válthat az eső. Az ország északnyugati felén nem várható számottevő csapadék, délutántól a Dunántúlon a nap is előbújhat. A csúcshőmérséklet -2 és +3 fok között alakul.

Kettősfronti hatás várható. Emiatt görcsös fejfájás, kopásos- és gyulladásos jellegű ízületi panaszok, fáradékonyság, alvászavarok egyaránt jelentkezhetnek. Vérnyomás-ingadozás, keringési panaszok is előfordulhatnak.

Kedden felhős, borongós, helyenként napközben is párás, ködös időre van kilátás. Hajnalban -10 és -1, napközben -1 és +4 fok közötti értékeket mérhetünk.

A hét közepén melegedés veszi kezdetét, szerdán és csütörtökön már 1 és 10 fok között alakulhatnak a maximumok, magasabb értékekre a Dunántúlon és délen számíthatunk. Szerdán többfelé, csütörtökön főként a Dunántúlon várható eső, zápor, de szerdán északon még hó, ónos eső is hullhat. A szél csak néhol élénkülhet meg.

Hasonló cikkünk:  Kadás diák lett a Közgazdasági Diákolimpia bronzérmese

Szilveszterkor hol tavaszias, hol nyirkosabb időre számíthatunk

Szilveszter napján az ország nyugati felén/kétharmadán tavaszias idő jöhet 10-15 fokos maximumokkal, akár hosszabb napos időszakokkal. Keletebbre borongósabb, nyirkosabb idő körvonalazódik tartós ködfoltokkal, helyenként gyenge esővel, és délutánra is mindössze 1-9 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

(idokep.hu/kecskemet)

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...