fbpx
3.8 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

Részeges, horkoló tolvajt csíptek meg a rendőrök

- Advertisement -

A Kiskunmajsai Rendőrőrs nyomozói befejezték annak a 31 éves férfi ügyének vizsgálatát, aki egyik alkalommal lerészegedett, majd elaludt lopás közben, és a hazaérkező sértett találta meg.

Dolgozni ment egy 58 éves kiskunmajsai asszony idén július 14-én hajnalban, majd a munkából hazaérve egy horkoló idegent talált az otthona padlóján. A nő azonnal értesítette a rendőröket, akik a helyszínre siettek, és megkezdték az eset körülményeinek felderítését. Kiderült, hogy a férfi betörte a ház egyik ablakát, így hozzáfért a bejárati ajtó pótkulcsához, és könnyedén kinyitotta azt. Majd egy nejlonzacskóba kezdte összegyűjteni zsákmányát: parfümöt, dezodorokat, ruhákat és szeszes italokat. Azonban ahelyett, hogy távozott volna a frissen szerzett holmival, inkább italozni kezdett. A tolvaj a több deciliter whisky elfogyasztása után olyan mértékben delíriumba került, hogy a padlón hajtotta álomra fejét. A részeg betörőt a rendőrök is csak többszöri próbálkozás után tudták felkelteni, majd az állapota miatt kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

Hasonló cikkünk:  Sok sofőr nem foglalkozik a stoptáblával Kecskeméten

A nyomozás során arra is fény derült, hogy a 31 éves férfi korábbi albérletéből is lopott, valamint elköltözése után is több alkalommal betört oda, és különféle értékeket vitt el. A rendőrök többrendbeli lopás miatt hallgatták ki a gyanúsítottat, aki beismerte a bűncselekmények elkövetését. Az ügy vizsgálatát befejezték a kiskunmajsai nyomozók, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

police.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...