fbpx

FRISS HÍREK

Bútorvásárlás online: Hogyan találhatsz különleges darabokat és spórolhatsz egyszerre

- Advertisement -

A bútorvásárlás hosszú folyamat. Különösen a nagyobb darabok esetében, amelyeket hosszabb időre vásárolunk. Nemcsak azt kell figyelembe vennie, hogy hogyan illeszkednek a jelenlegi belső térbe, hanem azt is, hogy mennyire időtállók.

Tudod, hogy mire kell odafigyelni? Mi alapján érdemes választani? Mibe érdemes fektetni, ha például kicsi hálószobát készülsz berendezni? Hogyan takaríthatsz meg pénzt a vásárlás során?

Határozd meg a belső tér stílusát és koncepcióját

Minden vásárlás egy ötlettel kezdődik. Mielőtt új kanapét, ágyat vagy akár szőnyeget vásárolnál, valószínűleg az interneten keresel inspirációt. Nem csak maga a termék a fontos, hanem az is, hogy hogyan illeszkedik a belső térbe. Milyen kiegészítőkkel párosítod? Milyen anyagból készült? Fontos, hogy könnyen karbantartható legyen? És milyen stílusban van berendezve a belső tér? Az ezekre a kérdésekre adott válaszok segítenek abban, hogy pontosabb képet kapj arról, mit keresel, és melyik termék illik majd leginkább az otthonodba.

A fotó forrása: Sebastian Duda / Shutterstock.com

A stílus kéz a kézben jár a színnel. De óvatosabban bánj vele. Jobb, ha merész árnyalatokat oda választasz, ahol az egyes termékeket, például a kiegészítőket vagy a textíliákat könnyen kicserélheted. A stabilabb felületeknél válassz semleges és klasszikus árnyalatokat, amelyek nagyon jól kombinálhatók.

Ne vessz el az ajánlatok sokaságában

Nem mindig könnyű eligazodni a rengeteg ajánlat és webáruház között. A Biano.hu online bútor- és dekorációkereső azonban a kiválasztott üzletek értékelései mellett egyszerre több webáruház ajánlatát képes neked megmutatni. Ezután a kiválasztott termékeket tulajdonságok, funkciók és ár szerint szűrheted.

Hasonló cikkünk:  Aki június 9-én külföldön lesz, az nem voksolhat az önkormányzati választáson

A fotó forrása: ViDI Studio / Shutterstock.com

A kiválasztott szegmens feltérképezésével jobb képet kaphatsz arról, hogy a konkurensek milyen termékeket kínálnak. Ráadásul így könnyebb pontosan azt megvenni, amit keresel. Nem fog senki sürgetni, nem fognak kísérteni a kiárusítások, és nem veszel egy csomó haszontalan dolgot csak azért, mert az orrod előtt vannak. Ráadásul az internet határtalan, és sokkal nagyobb termékválasztékot kínál, mint bármilyen bolt.

Hol találd meg a kiszemelt bútort?

Inspiráció mindenütt bőven akad. Akár bútoráruházakról, akár lakásokról vagy akár éttermekről beszélünk, találhatsz olyan dizájnterméket, amely illik az otthonodhoz. De hogyan találd meg az interneten?

  1. Készíts fényképet a termékről a telefonoddal, vagy használj letöltött fényképet
  2. Nyisd meg a Biano.hu bútor és dekorációkeresőt, és kattints a jobb felső sarokban lévő kamera ikonra
  3. Töltsd fel a fényképet a kiválasztott termékről
  4. Válogass az azonos vagy hasonló termékek között, és találd meg a legjobb árat
  5. Ha megtaláltad álmaid termékét, kattints a webáruház nevére és a termékre

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...