fbpx

FRISS HÍREK

Magasra csaptak az indulatok az újévkor született miskolci roma kisfiú miatt; Laár az élet alapjáról beszélt

- Advertisement -

Laár András az élet alapjáról beszélt. A kaposvári röplabdázó a tragikus tapolcai baleset egyik halálos áldozata. Lapszemle a nyugati és a keleti országrészből.

Borsod24.huMagasra csaptak az indulatok az újévkor született miskolci roma kisfiú miatt

Az interneten is ment az adok-kapok Szelim születésének hírére, egészen a rasszista megjegyzésekig fokozva, de talán a csúcspont Novák Előd több, rendkívül éles megjegyzése volt az “eltartott cigányokról”. Erre érkezett is a Roma Szeretetszolgálat elnökének gyors válasza.

Kpsvr.huKaposvári röplabdázó a tragikus tapolcai baleset egyik halálos áldozata

Négyen meghaltak, egy ember életveszélyesen megsérült január 2-án, szombaton délelőtt Tapolcánál, ahol egy vonat és személygépkocsi ütközött. A Fino Kaposvár férfi röplabdacsapatának egyik fiatal játékosa, Iván Gergő, volt a baleset egyik áldozata.

Hasonló cikkünk:  Mi történt az elmúlt héten a vidéki Magyarországon? - heti sajtószemle

Jövő TV: Laár András szerint a nem ártás az élet alapja

A Jövő TV Lejátszó ötödik adásába Laár András és felesége saját társasjátékukat hozta el, melyen keresztül megtanulhatjuk hogyan gyakoroljuk a nem ártást és hogyan élhessünk és hozhassunk úgy döntéseket, úgy, hogy erkölcsileg tiszták maradhassunk.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...