fbpx
2.2 C
Kecskemét
2023. december 1., péntek

FRISS HÍREK

Világszínvonalú fogászati kezelés Kecskemét belvárosában

- Advertisement -

Fájdalommentes ellátás, minőségi alapanyagok felhasználásával.

A fogorvosok javaslati ellenére legtöbbször a páciensek akkor keresik fel a fogászati rendelőket, amikor már valami baj van. Ez pedig egyre gyakrabban fordul elő, hiszen a sokszor rohanó életmódunk, a kapkodó gyorséttermi étkezések és a háttérbe szoruló rendszeres szájápolás nem segítenek. A fogszuvasodás, ínybetegségek egyre gyakoribbá válnak, az egyéb fogászati problémákról nem is beszélve, amik megelőzhetőek lennének a rendszeres fogászati vizsgálattal.

A Dentalux fogszakorvosi rendelő Kecskemét belvárosában kínál megoldást azoknak, akik megfizethető áron szeretnének professzionális fogászati ellátásában részesülni. A minőségi ellátásra garanciaként szolgáló elismerés, hogy a rendelőt a világ legnagyobb fogimplantátum és regeneratív anyagokat gyártó cége, a svájci Straumann referencia rendelőjének választotta. A Dentalux rendelőben Dr. Kőhalmi Tamás szakmai vezetésével 2000. óta végeznek prémium minőségű kezeléseket. Az elmúlt több mint húsz év során elégedett ügyfelek sora és a sorozatos, pozitív visszajelzések eredménye, hogy mára rengeteg korábbi páciens ajánlja szívesen a kecskeméti Dentalux fogorvosi rendelőt. Természetesen, a páciensek maximális elégedettségéhez nem csak minőségi eszközökre, alapanyagokra és fejlett technikára van szükség, hanem Kőhalmi doktor úr folyamatos fejlődés, fejlesztés iránti elkötelezettségére is.

Hasonló cikkünk:  Ismét diákok tüntettek Kecskemét főterén a tanárokért és a jobb oktatásért

A svájci Straumann méltán választotta referencia rendelőjének Kecskeméten a Dentalux fogászatot, hiszen világszerte is kiemelkedő fogászati megoldásokat nyújtanak akár a legegyszerűbb fogtöméstől a komplett fogpótlásokon át a komolyabb beavatkozást igénylő fogimplantátum-csontpótlás ellátásokig.

Azoknak a pácienseknél akik az esetleges félelmeik miatt évek óta elhanyagolták fogaik orvosi vizsgálatát feltétlenül szükséges egy alapos átvizsgálás. Ebben jó szolgálatot tesz a digitális röntgen és képelemzés, amely várandós kismamák számára sem okoz komolyabb sugárterhelést. Emellett a Dentalux fogszakorvosi rendelőben szájkamerát is használnak, aminek a segítségével megörökíthető és később összehasonlítási alapul felhasználható az aktuális beavatkozás eredménye. Emellett a kamera segítségével, olyan nehezen látható területeket is fel lehet térképezni amelyek szabad szemmel nehezen vizsgálhatóak.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti középiskolák a TOP 100-ban

A HVG idén is kiadta a legjobb 100 magyarországi középiskola listáját. Három kecskeméti is belefért a TOP 100-ba.  Az összeállítás...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...