fbpx

FRISS HÍREK

Világszínvonalú fogászati kezelés Kecskemét belvárosában

- Advertisement -

Fájdalommentes ellátás, minőségi alapanyagok felhasználásával.

A fogorvosok javaslati ellenére legtöbbször a páciensek akkor keresik fel a fogászati rendelőket, amikor már valami baj van. Ez pedig egyre gyakrabban fordul elő, hiszen a sokszor rohanó életmódunk, a kapkodó gyorséttermi étkezések és a háttérbe szoruló rendszeres szájápolás nem segítenek. A fogszuvasodás, ínybetegségek egyre gyakoribbá válnak, az egyéb fogászati problémákról nem is beszélve, amik megelőzhetőek lennének a rendszeres fogászati vizsgálattal.

A Dentalux fogszakorvosi rendelő Kecskemét belvárosában kínál megoldást azoknak, akik megfizethető áron szeretnének professzionális fogászati ellátásában részesülni. A minőségi ellátásra garanciaként szolgáló elismerés, hogy a rendelőt a világ legnagyobb fogimplantátum és regeneratív anyagokat gyártó cége, a svájci Straumann referencia rendelőjének választotta. A Dentalux rendelőben Dr. Kőhalmi Tamás szakmai vezetésével 2000. óta végeznek prémium minőségű kezeléseket. Az elmúlt több mint húsz év során elégedett ügyfelek sora és a sorozatos, pozitív visszajelzések eredménye, hogy mára rengeteg korábbi páciens ajánlja szívesen a kecskeméti Dentalux fogorvosi rendelőt. Természetesen, a páciensek maximális elégedettségéhez nem csak minőségi eszközökre, alapanyagokra és fejlett technikára van szükség, hanem Kőhalmi doktor úr folyamatos fejlődés, fejlesztés iránti elkötelezettségére is.

Hasonló cikkünk:  Lesifotók: már Kecskeméten van a hidrogénbusz, kérdés, mikortól szállít utasokat

A svájci Straumann méltán választotta referencia rendelőjének Kecskeméten a Dentalux fogászatot, hiszen világszerte is kiemelkedő fogászati megoldásokat nyújtanak akár a legegyszerűbb fogtöméstől a komplett fogpótlásokon át a komolyabb beavatkozást igénylő fogimplantátum-csontpótlás ellátásokig.

Azoknak a pácienseknél akik az esetleges félelmeik miatt évek óta elhanyagolták fogaik orvosi vizsgálatát feltétlenül szükséges egy alapos átvizsgálás. Ebben jó szolgálatot tesz a digitális röntgen és képelemzés, amely várandós kismamák számára sem okoz komolyabb sugárterhelést. Emellett a Dentalux fogszakorvosi rendelőben szájkamerát is használnak, aminek a segítségével megörökíthető és később összehasonlítási alapul felhasználható az aktuális beavatkozás eredménye. Emellett a kamera segítségével, olyan nehezen látható területeket is fel lehet térképezni amelyek szabad szemmel nehezen vizsgálhatóak.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...