fbpx

FRISS HÍREK

120 honvédségi autónak lopták el a katalizátorát, a tolvajok átmásztak a kerítésen

- Advertisement -

Tönkretette a Honvédség tápiószecsői járműparkját két tolvaj a társaival. A Budapest Környéki Törvényszék tájékoztatása szerint száz autónak lopták el a katalizátorát.

A tolvajok a kerítésen átmászva jutottak be a honvédségi területre, ahol aztán a parkoló autókhoz mentek, amelyekből kivágták és ellopták a katalizátorokat. „Ezzel a módszerrel több mint 120 darab kocsit tettek tönkre, és 8 650 000 forintos kárt okoztak” – írja a Budapest Környéki Törvényszék sajtóközleménye.

A Nagykátai Rendőrkapitányság jelentős értékre, üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal, folytatólagosan elkövetett lopás miatt indított eljárást az ügyben. Az ügyben eljáró nyomozási bíró ügyészi indítvánnyal egyetértve elrendelte a gyanúsítottak letartóztatását.  A döntést az ügyész tudomásul vette, a gyanúsítottak és védőik fellebbeztek ellene, így a végzés nem végleges, de végrehajtható.

Forrás: Magyar Hang

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...