fbpx

FRISS HÍREK

Megtaláltuk a legszuperebb ajándékshopot!

- Advertisement -

Kecskemét hírös városában, egy kis vállalkozás kis műhelyében, lelkes fiatalok kezei közül kikerült falmatricák által szépülnek Magyarország otthonai. Adott a kérdés: mi is az a Balló Dekor, és hogyan készülnek ezek az egyre nagyobb körben ismert kecskeméti termékek?  

A Balló Dekor egy falmatrica és ajándékshop, melynek segítségével kidekorálhatjuk otthonunk bármely helyiségét, vagy meglephetjük kedves ismerőseinket egy egyedi bögrével, kulcstartóval. 

A falmatrica, vagy más néven faltetoválás egy egyszínű, minőségi fóliából kivágott dekorációs céllal készített minta, melyet applikáló fóliával (átlátszó felhelyező fóliával) tudunk a kívánt felületre felhelyezni. Ezek a termékek kézzel készülnek, a termelés csupán egy kis része gépiesített. 

A Balló Dekor matricáit fel tudjuk ragasztani a falra, bútorra, ajtóra, tükörre, üvegre, autóra és egyéb anyagokra, mellyel gyorsan és olcsón modernné, divatossá varázsolható bármely felület. A falmatricákat több méretben, összesen 24 színben rendelhetjük meg. 

Manapság divatos, és egyre divatosabb a famatricákkal történő dekorálás. Ezekkel az egyedi matricákkal csupán pár perc alatt új színt vihetünk otthonunkba, így nem kell több napos felújítással, majd az azt követő takarítással bajlódni. A falmatricákkal való dekoráláshoz nem kell kézügyesség, egyszerűen, megfizethető áron díszíthetjük otthonunkat, gyorsabban és pontosabban, mintha kézzel festenénk hasonló mintákat. 

Az újdonságnak számító falmatricák legnépszerűbb mintái a természethez köthető minták, az idézetes falmatricák, a gamer falmatricák, a gyerekszoba matricák, és a modern nonfiguratív, egyszerű vonalakból álló minták, de az egyéb kategóriába tartozó matricák is nagy népszerűségnek örvendenek. Megkérdeztük a Balló Dekor csapatát, hogy mely termékeiket ajánlják legszívesebben. Nagyon sok lehetőséget mondtak, de cikkünkbe csak az öt legjobbat mutatjuk be. 

Hasonló cikkünk:  Jelenetíró pályázatot hirdet középiskolásoknak a rendőrség és a színház

Az idézetes falmatricák, melyek között biztosan mindenki talál szívéhez közel álló szöveget, idézetet. 

Idézetes falmatrica

Az idézetes, szöveges, pozitív gondolatos falmatrica nagyon jól mutat a nappaliban, de sokan a hálószobát is szívesen dekorálják vele. 

Virágmotívumos, természet ihlette falmatricák

Ezek a falmatricák az otthon bármely helyiségében megállják a helyüket! 

Családfa, képkeretes falmatricák

Családfa, képkeretes falmatricák

A képkeretekkel kiegészített falmatricák egyedi, divatos dekorációs elemei a nappalinak. Ezek a fényképekkel kiegészített falmatricák családias, meghitt légkört teremtenek.

Hobbihoz köthető falmatricák

Ezek a matricák leginkább a hálószobába illenek, hiszen ez az a helyiség, melyet mindenki szeret a maga személyiségéhez, a maga hobbijához igazítani. 

+1: Egyedi bögrék és kulcstartók

A Balló Dekor ajándéktárgyait sem hagyhattuk ki a sorból. Az egyedi grafikával, vagy saját fényképekkel ellátott bögrékből sokkal jobban esik a kávé, a kakaó, de még a tea is! A gravírozott fa kulcstartók pedig olyan ajándékok, melyek nem a polcon porosodnak, hanem a kulcstartónkon lógva végigkísérik a mindennapjainkat.

Egyedi bögrék és kulcstartók

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...