fbpx
29.2 C
Kecskemét
2024. június 26., szerda

FRISS HÍREK

Ösztöndíj: anyanyelvi környezetben fejlesztheted az angol nyelvtudásodat

- Advertisement -

Magyarországon most először érhető el az  Ambassador’s Fund for Summer Work and Travel (AFSWT) Program, ami az Amerikai Külügyminisztérium ösztöndíja.

Az USA Külügyminisztériumának Oktatási és Kulturális Ügyek Hivatala, valamint a budapesti Amerikai Nagykövetség által támogatott és a Cultural Homestay International vízumszponzor és a Camp Leaders által megvalósított program lehetőséget biztosít azoknak a magyar fiataloknak, akik földrajzi, szociális vagy gazdasági hátrányuk miatt nem tudtak eddig részt venni a Summer Work and Travel (SWT) Programban. A program kifejezetten azokat az egyetemistákat keresi, akik bár tanultak angolul a középiskolában, mégsem érzik elég erősnek az angoltudásukat.

A Summer Work and Travel program lényege, hogy a hallgatók a nyári szünetükben egy tradicionális amerikai gyerektábort működtető nemzetközi csapat tagjaként ismerkedhetnek meg az amerikai kultúrával, és anyanyelvi környezetben fejleszthetik angol nyelvtudásukat. Az AFSWT Program abban különbözik a tradicionális SWT programtól, hogy a költségeket az ösztöndíj fedezi, és a kiválasztást követően a résztvevők egy intenzív angol nyelvi felkészítő programon vesznek részt.

Az ösztöndíj fedezi:

  • Intenzív angol nyelvi képzés
  • Retúr repülőjegyet az Egyesült Államokba és vissza
  • Vízum költségek
  • Egészségbiztosítás

Pályázás:

Pályázni folyamatosan lehet az ösztöndíj kihirdetésének napjától, azaz 2021. november 23., keddtől egészen 2022. március 31-ig, vagy a rendelkezésre álló helyek betöltéséig.  

A Program során kiadható ösztöndíjak száma: 145

Pályázni kizárólag a https://www.campleaders.com/hu/afswt-osztondij oldalon leadott regisztrációval lehet. A pályázat benyújtása ingyenes.

A hallgatók kérdés esetén a hungary@campleaders.com e-mail-címen (tárgy: Ösztöndíj), vagy munkanapokon 9.30 és 16.30 között a +36-70-466-0842 telefonszámon érdeklődhetnek a Campleaders Hungary Kft-nél.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Papucs, törölköző, pléd sincs biztonságban a kecskeméti strandon?

A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban tapasztalható lopásokra figyelmeztető poszt terjedt el a Facebook-on. Talán javul majd a helyzet, július...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...