fbpx
21 C
Kecskemét
2023. május 30., kedd

FRISS HÍREK

Orbán Viktort székre állítva magasították meg

Székre állva kampányolt Orbán Viktor Egerben. És gyanús, hogy Makón is. Így mindenkinél egy fejjel magasabb lett – írja az azonnali.hu.

( Orbán Viktor tart beszédet Egerben. FOTÓ: Fidesz / Facebook)

Egerbe utazott szerdán Orbán Viktor miniszterelnök, hogy a Fidesz jelöltje, Pajtók Gábor mellett kampányoljon egy nyilvánosan nem meghirdetett fórum keretei között.

Az azonnali.hu laptársa, az Egri Ügyek is csak a Facebookra feltöltött képekből értesülhetett az eseményről, amiről bőven készültek hivatalos fotók, amelyek felkerültek Orbán Viktor és a Fidesz oldalára is. Ezeken azonban nem látszik, hogy

Orbán a szónoklata közben azért magaslik a tömeg fölé, mert kapott egy széket, amire felállhat.

Orbán Viktor a széken. Fotó: Egri Ügyek

Orbán amúgy a bevett kampányszlogenét mondta el Egerben is, beszélt a háborúról és arról győzködte az embereket, hogy az ellenzéki oldal nem békepárti. Az Egri Ügyek bővebben is összefoglalta az eseményt, aki kíváncsi, ott elolvashatja.

Hasonló cikkünk:  Botka László továbbra is azt vallja: Fizessenek a gazdagok!

A miniszterelnöknek sűrű napja volt, reggel még Makón tartott utcafórumot, és a közzétett videón jól látszik, hogy bár egymás mellett állva egy fejjel alacosnyabb Lázár Jánosnál, akinek kampányolt, szónoklat közben mégis magasabb.

Hasonló cikkünk:  Fejleszti az őshonos állatállomány telepeit és gépeit a Kiskunsági Nemzeti Park

Orbán Viktor tart beszédet Makón március 30-án.  Fotó: Orbán VIktor / Facebook

Úgy tűnik, ott is segítettek neki valamivel, amire ráállhatott.

Egyébként nem ez az első eset, hogy széken állva tart beszédet Orbán Viktor a kampányfinisben: Győrben hétfőn szintén így szónokolt a Fidesz elnöke.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...