fbpx

FRISS HÍREK

Orbán Viktort székre állítva magasították meg

- Advertisement -

Székre állva kampányolt Orbán Viktor Egerben. És gyanús, hogy Makón is. Így mindenkinél egy fejjel magasabb lett – írja az azonnali.hu.

( Orbán Viktor tart beszédet Egerben. FOTÓ: Fidesz / Facebook)

Egerbe utazott szerdán Orbán Viktor miniszterelnök, hogy a Fidesz jelöltje, Pajtók Gábor mellett kampányoljon egy nyilvánosan nem meghirdetett fórum keretei között.

Az azonnali.hu laptársa, az Egri Ügyek is csak a Facebookra feltöltött képekből értesülhetett az eseményről, amiről bőven készültek hivatalos fotók, amelyek felkerültek Orbán Viktor és a Fidesz oldalára is. Ezeken azonban nem látszik, hogy

Orbán a szónoklata közben azért magaslik a tömeg fölé, mert kapott egy széket, amire felállhat.

Orbán Viktor a széken. Fotó: Egri Ügyek

Orbán amúgy a bevett kampányszlogenét mondta el Egerben is, beszélt a háborúról és arról győzködte az embereket, hogy az ellenzéki oldal nem békepárti. Az Egri Ügyek bővebben is összefoglalta az eseményt, aki kíváncsi, ott elolvashatja.

Hasonló cikkünk:  A finn kormányfő szerint Orbán Putyint segíti a svédekkel szemben

A miniszterelnöknek sűrű napja volt, reggel még Makón tartott utcafórumot, és a közzétett videón jól látszik, hogy bár egymás mellett állva egy fejjel alacosnyabb Lázár Jánosnál, akinek kampányolt, szónoklat közben mégis magasabb.

Orbán Viktor tart beszédet Makón március 30-án.  Fotó: Orbán VIktor / Facebook

Úgy tűnik, ott is segítettek neki valamivel, amire ráállhatott.

Egyébként nem ez az első eset, hogy széken állva tart beszédet Orbán Viktor a kampányfinisben: Győrben hétfőn szintén így szónokolt a Fidesz elnöke.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...