fbpx
12.3 C
Kecskemét
2024. február 26., hétfő

FRISS HÍREK

Adminisztratív akadálya már nincs az élvonalnak, újra lehet KTE-Fradi Kecskeméten

- Advertisement -

A mai napon megkapta a Kecskeméti TE az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottságának határozatát, melyben megadták számukra az élvonalbeli indulási jogot a 2022/2023-as szezonra. A labdarúgó másodosztályban játszó Kecskeméti TE a Nemzeti Első Osztályú (NB I) licenckérelmet a következő szezonra kora tavasszal nyújtotta be, adta hírül a KTE.

Az adminisztratív akadályok tehát már elhárultak az elől, hogy Kecskemét újra az élvonalban játsszon. Csak az kell már, hogy a kecskeméti lila-fehérek kiharcolják az élvonalba való feljutást. A táblázat alapján erre jelenleg van is esélyük, a második hely már feljutást érő pozíciót jelent. Hogy megőrizzék mostani helyüket ahhoz azonban öt fordulóval a bajnokság zárása előtt még többször kell nyerniük. Legközelebb a hétvégén, amikor a negyedik helyen álló Szegedet fogadják hazai pályán.

Hasonló cikkünk:  Egyre népszerűbb a jégkorong Kecskeméten, száz növendéke van a KESI-nek

A tabella élén a Vasas áll 72 ponttal, azt követően jobb gólaránya miatt a KTE, akit a Diósgyőr követ szintén 62 ponttal. A negyedik a Szeged 59 ponttal.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...