fbpx

FRISS HÍREK

A PR-TELECOM internetes fejlesztése Nagykőrösön

- Advertisement -

Nagykőrös meghatározó szolgáltatója a PR-TELECOM, mely már hosszú évek óta nyújt otthoni, vezetékes telekommunikációs szolgáltatásokat a városban élők számára. A Társaság idén májusban nagy volumenű fejlesztéseket hajt végre, hogy 2022. május végéig Nagykőrösön is elérhetővé váljon a szupergyors internet.

Milyen előnyökkel jár ez a meglévő és leendő felhasználók számára?

A sokcsatornás, kiváló minőségű digitális kábel tv és vezetékes telefonszolgáltatás mellett bővülni fog az elérhető otthoni internet csomagok száma. Bevezetésre kerül a PR-Net 250 és PR-Net 500 is, így a nagyobb sávszélességre vágyókat is ki tudjuk majd szolgálni a városban.
A PR-Net 500 internetcsomag mellé modern, dual WiFi opciós modemet biztosítunk mely egyben WiFi-s routerként is szolgál. Természetesen, ha valaki saját routert vagy belsőhálózatot használ kérheti a modem BRIDGE (router nélküli) módba kapcsolását is.

Milyen internetcsomagok lesznek elérhetőek a fejlesztést követően?

Internet csomag

Maximális le/feltöltési sebesség Rendes körülmények közt elérhető sebesség

Minimális le/feltöltési sebesség

PR-Net 140 140/10 Mbit/s 91/6,5 Mbit/s 42/3 Mbit/s
PR-Net 250 250/12 Mbit/s 156/8 Mbit/s 62/4 Mbit/s
PR-Net 500 500/20 Mbit/s 310/14 Mbit/s 120/8 Mbit/s
Hasonló cikkünk:  Megszületett a megállapodás, ötmilliárd euróból épülhet a „mini-Dubaj”

 

Mit kell tennie az érdeklődőknek ha az árakról vagy a szolgáltatások megrendeléséről szeretnének többet tudni?

 Nagykőrös szívében személyesen felkereshetik a PR-TELECOM irodáját. Az iroda a Széchenyi tér 15. szám alatt található. Nyitva tartása a következő: Hétfő 8:00-12:00, Kedd 12:00-17:00, Szerda 12:00-17:00, Csütörtök 12:00-18:00, Péntek 8:00-12:00, Szombat és Vasárnap zárva.

A 1231-es zöldszámunkon Call Centerünk munkatársai várják a hívásokat. Megrendeléssel kapcsolatban munkanapokon 8:00-19:00 között a 4-es menüponton érhetik el a szolgáltatót. De ha az kényelmesebb, akkor az ügyfelek kérhetnek visszahívást is a https://pr.hu/visszahivas oldalon és a szolgáltató munkatársai rövid időn belül felkeresik a megadott számon. Aki pedig önállóan kíván megrendelést leadni az a https://pr.hu/csomagajanlatok oldalon tudja ezt megtenni a csomagok elindulását követően várhatóan május végétől.

(X)

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...