fbpx

FRISS HÍREK

ARC pályázat civil szervezeteknek

- Advertisement -

A Média 1 számolt be arról, hogy „Mi közöm hozzá?” címmel pályázatot írt ki civil szervezetek és szerveződések számára az ARC és a Civilizáció koalíció – mindezt az ARC kiállítás hivatalos Facebook-oldalán tették közzé.

Mint írták, sokan azt gondolják a szolidaritásról, hogy az valamiféle emberi kötelesség, mégis gyakran elmulasztjuk. „Sokszor félünk kiállni bajba került embertársaink mellett, hiszen ezzel magunk is kockázatot vállalunk. Rossz emberek lennénk vagy csak önérdekkövetők? Vagy egyszerűen figyelmetlenek vagyunk? És milyen az, amikor rájövünk, jót tenni valójában nagyon jó!?”

A zsűri által legjobbnak ítélt pályaműveket kiállítják. A részvétel bejegyzett civil szervezetek és informális szerveződések (közösségek, kezdeményezések, mozgalmak, civil társaságok) számára egyaránt nyitott. A pályázatok leadási határideje július 20. 12:00.

Hasonló cikkünk:  Mi a közös egy Fülöp-szigeteki horgolócsoport és egy magyar ellenzéki Facebook-csoportban?

A jelentkezés menete és a teljes pályázati kiírás ide kattintva tekinthető meg.

via media1.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...