fbpx
18.2 C
Kecskemét
2023. március 21., kedd

FRISS HÍREK

Előre figyelmeztettek, hogy életveszélyes az út Bugacnál, egy sofőr súlyosan megsérült 

Kirepült a sofőr az autójából, miután egy felújítás alatt álló úton gödörbe hajtott Kiskunfélegyháza és Bugac között. Korábban legalább két bejelentés is érkezett azzal kapcsolatban, hogy életveszélyes az útszakasz, de erre semmilyen tábla nem figyelmezteti az autósokat, írja a majsa.info. 

Ma reggel az 54102-es úton, a Gazdakör után baleset történt: a felújítás alatt álló útszakaszon gödörbe hajtott egy autós. A gödör az autót megdobta, ami az út menti fának csapódott, vezetője pedig kirepült a gépjárműből és súlyosan megsérült, amiről a rádió Smile tudósított elsőként.

A bekötőutat a Duna Aszfalt kivitelezi / Fotó: Dabis Tibor

Korábban többször is felhívták a figyelmet arra, hogy az útszakaszon semmilyen figyelmeztető vagy sebességkorlátozó tábla nincs kihelyezve, miközben az út két széle ki van marva és az aszfalton is ökölnyi kődarabok hevernek. A majsa.info arról is beszámolt, hogy egy olvasójuk több mint egy hete bejelentést tett a szerinte életveszélyes útszakaszról a 112-es segélyhívó számon, ahol rögzítették is a bejelentését, de azóta semmi nem történt.

Hasonló cikkünk:  Orbán Viktor pénzt kért Brüsszelben, hogy magasabbra építhesse a határkerítést

A Rádió Smile szerkesztősége tegnap tett bejelentést a Duna Aszfalt tiszakécskei irodájában az úton zajló felújítás miatti aggályaik kapcsán. Mint írták: több szakaszon az út széle mélyen ki van marva, amire semmilyen tábla nem figyelmeztet, amelyben az esővíz is megállt, így nem észlelhető a veszély, és az autósok, nagyobb járművek vezetői nincsenek tájékoztatva megfelelően a várható veszélyről. Van olyan szakasz is, ahol hetek óta csak a leöntött murván tudnak több száz méteren közlekedni a két település között közlekedők.

Hasonló cikkünk:  Gulyás Gergely szerint az EU: se veled, se nélküled

A többszöri figyelmeztetés ellenére a baj megtörtént, aminek nem lett volna szabad bekövetkeznie, ha azt megfelelően jelzik a közlekedők számára.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...