fbpx
16.9 C
Kecskemét
2024. március 29., péntek

FRISS HÍREK

Hogyan tud egy logisztikai cég a közösségért dolgozni

- Advertisement -

Együtt a közösséggel, együtt a közösségért

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház égisze alatt működő Hírös Város Turisztikai Központ rendezte meg június 10-12. között a Kecskeméti Kézműves Sörfesztivál – Kisüzem 2022 rendezvényt a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. A fesztiválon az ország legjobb sörfőzdéi voltak jelen, akik elhozták és bemutatták sörkínálatukat, így összesen mintegy kétszáz féle sört kóstolhattak meg az érdeklődők. Az eseményen emellett több nagyvállalat is képviseltette magát, köztük a P-Development Kft., mely a térség jelentős logisztikai cégeként vett részt az eseményen.

„Nagyon fontos volt számunkra, hogy egy olyan eseményt támogathatunk, mely minden tekintetben a helyiek igényeit szolgálja, hiszen ezáltal társaságunk is esélyt kaphatott arra, hogy valamit vissza adjon abból, amit a hétköznapok során a helyi közösségtől kapott és kap folyamatosan” – mondta Dr. Csima Gyula. A több száz főt foglalkoztató logisztikai vállalat ügyvezető igazgatója hozzátette: a P-Development Kft.-nek ezen felül az is célja volt a Kecskeméti Kézműves Sörfesztivál – Kisüzem 2022-n való részvétellel, hogy ezáltal biztosítson kikapcsolódási lehetőséget a munkavállalói számára, akik áldozatos munkájukkal segítik a vállalat dinamikus fejlődését.

A három napos eseményen a résztvevők jó hangulatát a népszerű előadókon túl kecskeméti zenekarok és énekesek biztosították, de az eseményen komoly szerephez jutottak ismert utcazenészek is. Az esti koncerteket követően a lemezlovasoké volt a főszerep, ők gondoskodtak a kulturált sörfogyasztók zenei szórakoztatásáról. A Kecskeméti Kézműves Sörfesztivál – Kisüzem 2022 teljesen ingyenes volt, az esemény egyik különlegességét pedig a hulladéktermelés visszaszorítását célzó üveg-fesztiválpoharak szolgáltatták. Ezeket elegendő volt az esemény alatt csupán egyszer megvásárolni, ugyanakkor a szervezők arra is lehetőséget biztosítottak, hogy a résztvevők az otthonról hozott korsóikban kóstolják meg a sörkülönlegességeket. A fesztivál további extrája volt, hogy a rendezvény területén az erre kijelölt helyeken bárki elöblíthette a poharát.

Az eseményen a sörkedvelők mellett szép számmal vettek részt gyerekek is. „A P-Development Kft. természetesen róluk sem feledkezett meg, a nagyszínpad mellett kiállított kamionnal sikerült örömöt szerezni a legkisebbeknek. Az esemény ideje alatt több tucatnyian ülhettek be kis időre a jármű utasfülkéjébe, s képzelhették magukat vérbeli fuvarozónak. Meglepő módon a pótkocsi is rendkívül népszerűnek bizonyult a gyerekek körében, rengetegen játszottak és fogócskáztak benne” – mondta Dr. Csima Gyula.

Hasonló cikkünk:  SZÍN-TÁR: Tizenötödik alkalommal találkoznak a színművészeti egyetemek Kecskeméten

A vállalat ügyvezető igazgatója végül kifejtette, a fesztivál kiváló lehetőséget nyújtott a cég munkavállalóinak arra, hogy az eddiginél is jobban összekovácsolódjanak, hiszen lehetőségük adódott kötetlenebb formában találkozni kollégáikkal. Ezt a társaság a jövőben mindenképpen kiemelt szempontként neveli majd a humán erőforrás kezelése során, mint ahogyan a helyiek pozitív visszajelzései mellett sem mennek el. Terveik szerint több kecskeméti rendezvényt is támogatni szeretnének hasonló formában.

 

************

A P-Development Kft.-ről

A kecskeméti P-Development Kft. 2008 óta van jelen a közép-magyarországi régió logisztikai piacán. Működése során jellemzően közepes és nagyméretű regionális társaságok, illetve multinacionális cégek leányvállalatainak logisztikai terheit vállalja át. A cég a „Hírös Város” egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozása, ennek jegyében a társaság az elmúlt években a vevői igényekhez igazodva több tízezer négyzetméter korszerű magasraktárt, új vontató és pótkocsi flottát állított partnerei szolgálatába. A P-Development Kft. ügyfelei elvárásait minden esetben a lehető legmagasabb színvonalon igyekszik kiszolgálni.

A Kecskeméti Kézműves Sörfesztivál – Kisüzem 2022-ről

A Kecskeméti Kézműves Sörfesztivál azzal a céllal jött létre, hogy egy kizárólag hazai készítésű söröket felvonultató rendezvény is teret kapjon a városi programok repertoárján. A rendezvényen import sörökkel nem, sörfőzőkkel annál inkább találkozhatnak a résztvevők. A sörfesztivál kiváló alkalom arra, hogy bemutatkozzanak azok a manufaktúrák, amelyekben már harminc éve főzik a sört, és azok is, akik csak az elmúlt években kezdték el, de mostanra a legjobbak között vannak.

(X)

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Bemutatták a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltjét és az egyéni indulókat

Hivatalosan is bemutatta – egy választókerület kivételével, ahol még tárgyalások folynak – a Szövetség a Hírös Városért Egyesület a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...