fbpx

FRISS HÍREK

Így készíthetsz a legegyszerűbben vászonképet a saját fotóidból!

- Advertisement -

Nincs is jobb érzés annál, mint amikor hazaérve a saját emlékeid díszítik a falat, és a kanapéra lehuppanva újra felidézheted kedvenc élményeidet. Mutatjuk, mi a legegyszerűbb módja az elkészítésüknek!

Legszebb emlékeidnek nemcsak a virtuális fotóalbumban van helyük, hanem a falon is. Ma pedig már nemcsak sima képkeretben lehet őket elhelyezni, hanem térhatású vászonképet is nyomtathatsz. Ehhez a legegyszerűbb, ha online adod le a megrendelést, és akár már 1 nap alatt is elkészítik neked, ha sürgős ajándékra van szükséged. A piacvezető vaszonkep.hu-nál a az elkészített képekre 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalnak, és más cégekkel ellentétben, a nyomtatás előtt le is csekkolják, majd jóváhagyatják veled azokat. Ehhez küldenek egy nézőképet, amin láthatod, hogyan fest majd az elkészült darab. Mutatjuk a rendelés folyamatát!

Az első megrendelés

Töltsd fel fotóidat és állítsd be a méreteket és a vakráma típusát. Ha elakadtál, emailben kérj segítséget, és segítenek, mi lehet a legjobb opció az elképzelésedhez.

Minőség-ellenőrzés

Ahogy kész vagy a feltöltéssel, megnézik, hogy mit választottál, és jeleznek, ha valamelyik képpel gond van. Ez lehet a felbontás, az elrendezés, vagy hogy nincs elég fény a képen.

Nézőkép

A nézőkép is azt a célt szolgálja, hogy lásd, hogyan fest majd a képed a falon. Itt is kiderülhet, ha valami mégsem stimmel, így nyomtatás előtt eldöntheted, hogy szeretnél-e valamit változtatni rajta.

Hasonló cikkünk:  A kormány húsz százalék béremelést ígért az ápolóknak, de nem mindenki kapott ennyit

Ajándék minden rendeléshez

30×20 cm-es vagy 25×25 cm-es vászonnyomatot kapsz a képeidhez ajándékba, nemcsak az első, de minden rendelésednél, attól függetlenül, hogy hány képet rendelsz. A védőcsomagolást is ajándékba adják, ezért nem számítanak fel felárat.

Kézzel szerelik össze a képeket

A lehető legmagasabb minőség elérése érdekében nem bízzák a véletlenre a feszítést sem. Nem használnak feszítőgépet, mindent kézzel végeznek, hogy precízebb legyen az eredmény. A nyomtatás pedig valódi festővászonra történik, így tényleg egy művészi termék lesz a faladon!

Méretek és árak

Az ár függ a vakráma és a fotó méretétől. Kisebb képek esetén a 2 cm-es, nagyobb képek esetén a 4 cm-es vakrámát ajánlják a stabilabb tartásért. A képeket kérheted vakráma nélkül is, ebben az esetben tekercsben küldik el neked őket. A méretek 20×20 cm-től tetszőleges méretig terjednek. Ha egyik képméret sem felel meg neked, kérj egyedi ajánlatot!

Ha magas minőséget keresel gyors kiszolgálással és asszisztenciával, a vaszonkep.hu-nál megtalálod. Az asszisztencia villámgyors és vérprofi, így nyugodt szívvel ajánljuk őket. A vászonképek csodás ajándékok, reméljük, hogy örök darabjai lesznek az otthonodnak, és rengeteg boldog pillanatot okoznak majd!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...