fbpx
14.5 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Néppárt frakciójának külügyi szóvivője: Orbán szégyelje magát

- Advertisement -

Bár Navracsics Tibor próbált barátkozni a Fidesz egykori pártcsaládjával, az Európai Néppárttal, a jelek szerint nem lesz könnyű dolga. Ismét keresztbe próbál feküdni a magyar kormány az oroszok elleni újabb EU-s szankcióknak. Nem az olaj miatt, mert azt már kibulizták, hogy Magyarország felmentést kapjon az olajembargó alól – írja a 444.hu.

Az EU befagyasztaná az orosz ortodox egyházat vezető Kirill pátriárka vagyonát. Az egyházfő Putyin feltétlen támogatója és tanácsadója, és kiáll az oroszok által indított háború mellett is.

Szerdán reggel kellett volna az uniós nagyköveteknek végleges formába öntenie a szankciós csomagot, de sajtóhírek szerint ekkor jelezte a magyar nagykövet, hogy nem tartja elfogadhatónak, hogy Kirill rajta van a listán. A tárgyalás emiatt félbeszakadt.

Erre üzente a Néppárt frakciójának külügyi szóvivője, hogy szégyelje magát Orbán, amiért kiáll az orosz diktátor háborús bűneit védő Kirill mellett, és egy nap majd kiderül, hogy mivel zsarolják az oroszok a magyar miniszterelnököt. Ami történik, az pedig rettenetesen kínos a szabadságszerető magyar népnek.

Hogy Gahler nem a magánvéleményét fogalmazta meg, azt jelzi, hogy az Európai Néppárt frakciója retwittelte a posztot.

Orban protects Patriarch Kyrill from being sanctioned by the EU. Kyrill blesses the war crimes the Russian dictator orders in Ukraine. Shame on you! One day the Kompromat by which the Russians keep you compliant will be revealed. What an embarrassment for freedom loving Hungary!

Hasonló cikkünk:  Orbán már nagyon várja, hogy újra Donald Trump legyen az amerikai elnök

— Michael Gahler (@gahler_michael) June 1, 2022

via 444.hu
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...