fbpx

FRISS HÍREK

A bajai polgármester Orbánnak: Az Ön szavait idézve „kevert fajú” az unokám

- Advertisement -

Felháborodásának adott hangot a Facebook oldalán Nyirati Klára, Baja polgármestere. A miniszterelnök szombati tusványosi beszéde, miszerint a magyarság nem kevert fajú, adta az okot a polgármester bejegyzésének, amiben az unokája példáján mutatja be, hogy nem olyan egyszerű az élet, ahogy Orbán hiszi – a bejegyzést a Momentum is megosztotta.

Az internacionalista baloldal csele az, hogy Európában eleve kevert népesség él – mondta Orbán. A miniszterelnök szerint azonban ez szemfényvesztés, mert van, ahol európai és Európán kívüli népek keverednek, és van, ahol európai népek keverednek – utóbbihoz ilyen hely a Kárpát-medence.

A miniszterelnök szerint mi (a magyarok) „nem vagyunk kevert fajúak”, és „nem is akarunk azok lenni”.

Ezen háborodott fel Nyirati Klára. A polgármester legidősebb lánya, Hanga ugyanis még 18 éve, szegedi egyetemista korában találkozott egy Nigériából érkezett hallgatótársával, Abuval, kapcsolatukból pedig megszületett lányuk, Kata.

Hasonló cikkünk:  Szórólapokon hívják fel a magyar turisták figyelmét Ukrajna helyzetére egy lengyelországi városban

„Magyarországon, egy kisvárosban élnek és dolgoznak. Népes család és sok barát veszi őket körül. Kata anyanyalve magyar, de tud hauzául és egy kicsit angolul. Nagyon szereti a Lagosban élő nagyszüleit, unokatestvéreit, bár sajnos csak ritkán tudja őket meglátogatni.

Miniszterelnök Úr! Szégyenkeznünk kellene Kata miatt? Az Ön szavait idézve „kevert fajú” az unokám. Ön szerint abnormális család vagyunk??????” – teszi fel a talán nem is költői kérdést a polgármester.

via propeller.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...