fbpx
12 C
Kecskemét
2022. október 2., vasárnap

FRISS HÍREK

A kecskeméti Strand Police idén is akcióban

Folytatódik a Kecskeméti Fürdőben és a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban a Strand Police program. A résztvevő diákok bűnmegelőzési feladatokat látnak el, valamint a parkolókat is ellenőrzik – irja a Police.hu.

2013-ban indították a programot közösen a Hírös Sport Nonprofit Kft. és a Kecskeméti Rendőrkapitányság. Célja a strand és a fürdő területén a közbiztonság fenntartása, a fürdőző vendégek zavartalan kikapcsolódásának biztosítása, és a bűncselekmények megelőzése.

Idén július 4-től egészen augusztus 19-ig közel 100 fiatal teljesít közösségi szolgálatot. A 9-11. osztályos diákok 5 órás váltásokban „járőröznek” fehér színű pólóban és Strand Police-os sapkában. Fontos része a munkájuknak, hogy tájékoztassák a fürdőzőket a vagyonvédelem legfontosabb szabályairól, többek között felhívják a figyelmüket arra, hogy ne hagyjanak őrizetlenül értékeket autójukban, vagy a medencék közelében.

A Strand Police program 9. éve töretlen népszerűséggel zajlik a Kecskeméti Fürdő és az Élményfürdő és Csúszdapark területén – mondta dr. Patay Balázs, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Hasonló cikkünk:  Sketchbook kiállítás Kecskeméten - Pénteken 10 művész rajznaplóját vehetjük kézbe
Hasonló cikkünk:  Rejtélyes baleset az M5-ösön

Előnye, hogy minden résztvevője jól jár vele: a diákok számára lehetőség nyílik a közösségi szolgálatuk hasznos eltöltésére Kecskemét közkedvelt nyári szabadidős létesítményeiben. A strandolóknak nem kell az értékeik miatt aggódniuk és hasznos tanácsokat kaphatnak a bűnmegelőzéssel kapcsolatban, mi üzemeltetőként pedig zavartalan és örömteli fürdőzést biztosíthatunk vendégeink számára. Ezúton is köszönjük a Kecskeméti Rendőrkapitányság közreműködését a program megvalósításában! – mondta dr. Patay Balázs.

via police.hu

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...