fbpx
12 C
Kecskemét
2022. október 2., vasárnap

FRISS HÍREK

Egy speciális bringára gyűjtenek, amivel a kerekesszékes társaikat vihetik – VIDEÓ

Tizedik alkalommal került megrendezésre az a jótékonysági esemény a hétvégén, aminek egyik célja, hogy felhívják a figyelmet a fogyatékkal élő gyermekeket nevelő családokra és a segítésükre. A Trizoli Jótifuti Egyesület évente több eseményt szervez és vesznek részt sporteseményeken, hogy ezzel is esélyt teremtsenek a kerekesszékes társaiknak.

A 10. Jubileumi Trizoli Jótifuti Kecskemét-Kiskőrös 2022 program egyik célja az volt, hogy gyűjtsenek egy speciális bringára, amivel kerekesszékes társaikat vihetik.

A sportnapon a kerekesszékesekhez most is csatlakoztak családok, futók és kerékpárosok – és a kecsUP is bringán -, hogy együtt tegyük meg a Kecskemét és Kiskőrös közti célállomások valamelyikét speciális kerekesszékben, futva vagy kerékpáron.

A rajt előtt a szervezők nevében Kuti Zoltán köszöntette a sportolókat és köszönte meg az elmúlt évek önzetlen önkéntes munkáját. Eseményükkel a tavaly elhunyt társuk, Csöri emlékének is tisztelegtek.

Hasonló cikkünk:  Jófej közteresek vagy vicces kollégák?
Hasonló cikkünk:  Gyanús postai csomaghoz riasztották a tűzoltókat, rendőrséget

A 0 Km Kőtől kilenckor induló belvárosi rövid távú kör mintegy 40-50 fővel rajtolt el, ahol felnőttek, gyerekek, gyalogosok, futók, kerékpárosok együtt tették meg a kerekesszékesekkel a körülbelül 1,5 km távolságot.

Fél10-kor rajtolt el a következő kör, amely a Decathlon Sportáruházig, majd onnan tovább haladva Ballószög, Ágasegyháza, Izsák, Páhi érintésével Kiskőrösön ért véget. Minden településen egy rövid futást és bringázást tartottak a gyerekekkel és a megjelent fogyatékkal élőkkel közösen. Az adományokat a frissítőállomásokon található adománygyűjtőkben lehetett elhelyezni.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...