fbpx

FRISS HÍREK

Hárman égtek bent a lángoló kamionban Soltnál – videó

- Advertisement -

Solt közelében, a hétfő esti katasztrofális balesetben hárman meghaltak, amikor összeütközött és kigyulladt két kamion és egy traktor. A robbanást az okozhatta, hogy az egyik kamion dezodorokat szállított, amik lángra gyúltak az ütközéskor. A két kamion teljes terjedelmében égett. A lángoló kamionokról egy felvételt kapott szerkesztőségünk.

A kamionokban összesen hárman utaztak, ők a helyszínen életüket vesztették, a traktor vezetőjét kórházba szállították – közölte július 4-én a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A riasztott kiskőrösi, paksi, sárbogárdi, kalocsai, kecskeméti és solti hivatásos tűzoltók öt habsugárral eloltották a lángokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett. A helyszínre két mentőhelikopter is kiérkezett – adta hírül a katasztrófavédelem.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...