fbpx
5.8 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Már van olcsóbb verzió is a kecskeméti elektromos Mercedesből

- Advertisement -

A HVG tesztelte a hagyományos belső égésű motorokkal szerelt Mercedes GLB tisztán elektromos testvérmodelljét, a Mercedes EQB-t. A szerényebb teljesítmény mellé ezúttal nagyobb hatótávolság jár.

A 292 lóerős és összkerékhajtású, 420 kilométeres hatótávú EQB 350 4Matic típust tesztelhették. Ez a 25,8 millió forintos indulóárú csúcsát jelenti, de már megtalálható a kínálatban a másik végletet jelentő kivitel is, az EQB 250.

Utóbbi 190 lóerős és elsőkerék-hajtású EQB magyarországi alapára 22,7 millió forint. Az opcionálisan hétszemélyes változatban is rendelhető modell WLTP-szabvány szerinti hatótávja 470 kilométer, a 0-100-as sprintet pedig 8,9 másodperc alatt lehet letudni vele.

A középutat jelentő EQB 300 4Matic 24,7 millió forint ellenében 228 lóerőt, összkerékhajtást és 420 kilométeres hatótávot tud.

Hasonló cikkünk:  Az egész családot várja hétvégén a Kecskeméti Hanglemezbörze a Hírös Agórában

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...