fbpx

FRISS HÍREK

Tiszakécske a Szeretlek Magyarország ajánlásában

- Advertisement -

A szeretlekmagyarorszag.hu 5 tippben szedi össze, hogy miért érdemes ellátogatni és kikapcsolódni Tiszakécskén.

Az ajánló bevezetőjében kiemelik, hogy a dél-alföldi régió és a Tisza-part valamennyi évszakban csalogató kirándulási opciókat rejt. A település a Tisza magyarországi szakaszának legnagyobb kanyarulatában helyezkedik el, csendes és aktív pihenést kedvelőknek egyaránt tökéletes úti cél.

Írnak a Tisza-parti Kisvasútról, amely 1971. augusztus 20-án indult első útjára. A látogatók a Tisza legnagyobb kanyarulatát vasúton is bejárhatják.

Másodikként a Barack Gyógy- és Élményfürdőt említik, amely családi vállalkozásként működik és a Tisza kanyarulatában található. A tulajdonosok évről évre szépítették és bővítették a komplexumot. Ma már modern gyógyászati részleg, medencék, csúszdapark, szaunavilág, kemping, apartmanok és 50 szobás, négycsillagos szálloda várja a vendégeket. Ehhez kapcsolódik a Csúszdapark is.

Hasonló cikkünk:  400 ezer üres és érvénytelen nemzeti konzultációs ív gyűlt össze, országjáráson mutatják be őket

A Nádirigó tanösvény a Holt-Tisza mentén húzódik végig, ahol egy rendkívül látványos cölöp sétányon vezet végig az utunk 2,5 km hosszan. Útközben találkozhatunk rovarhotellel és madárodúkkal is, melyeket interkatívan és játékosan mutatnak be.

Végezetül a szabadstrand áll az ajánlóban, amiról szintén megtudhatunk pár érdekességet.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...