fbpx

FRISS HÍREK

Egy tiszaalpári vállalkozó komolyan vette a gazdatüntetést és elindult

- Advertisement -

Jámbor András, országgyűlési képviselő Facebook posztban számolt be arról, hogy elindult egy traktoros Lakitelek mellől Budapest felé tiltakozni. Ahogy írja: „Nyilván nem fog forradalmat csinálni, nem fogja megrengetni a világot, de tiszteletreméltó a kiállása! Nekünk pedig dolgunk elismerni azokat akik kiállnak magukért, és mindannyiunkért!” – a végére egy szívecske emoji is jutott.

Kecső József lovas gazdálkodó útját saját Facebook oldalán lehet követni. A legutóbbi bejegyzése szerint éppen karbantartás zajlik.

„Megcsináljuk azokat a munkákat amelyeket az elmúlt két napra terveztünk, és el maradt… Vagy legalább a legfontosabbakat ami a mai napba belefér… Bekészítjük a takarmányt, a vizet a jószágoknak… Legalább 2-3 napra……” – olvasható a posztban.

Majd javasolja mindenkinek ugyanezt, akinek fontos a gazdatüntetés. A posztban felsorolja még, mikor és hol lehet csatlakozni hozzá. A karbantartás és a többiek bevárása után kedden folytatják az útjukat.

Hasonló cikkünk:  Mi az oka a gazdatüntetéseknek szerte Európában? És miért nem tüntetnek a magyar gazdák? 

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...