fbpx

FRISS HÍREK

Ezek a legdivatosabb színek 2022 őszén

- Advertisement -

Hamarosan itt van az ősz! Bár jelenleg a sárguló falevelek nem erről, hanem a szárazságról tanúskodnak, de ettől még a fashion blog egy kicsit ráhangolódik az évszakváltásra. Mert a hetek gyorsan eltelnek, s hirtelenjében az iskola kezdetével együtt beköszönt a sokak által várt, mások szerint szomorúságot okozó, de természetében mindenképpen sokszínű ősz!

Az ősz a színek kavalkádjának évszaka?

Igen! Nincs még egy ilyen évszak, amiben ennyi vibráló, pulzáló árnyalat jelenne meg. A tavasz üde zöldellő szépsége bár tényleg vonzó, kicsattanó erejű, de mégsem veheti fel a versenyt azzal a színpalettával, ami ősszel a falevelek, a természet révén főszerephez jut. Milyen érdekes igaz, hogy mindehhez a gyönyörűséghez a természet elmúlása vezet. Ahogy a fák eleresztik a leveleiket, ahogy a bokrok szépen-csendben megkopaszodnak, úgy válik az avar mind illatosabbá és persze színesebbé.

Ez a fajta sokszínűség mutatkozik meg a CCC színpompásan széles választékában. Elegendő csak körbenézni és nyomban nyilvánvalóvá válhat, hogy a 2022-es év komplexen az árnyalati sokoldalúság esztendeje. Egyszerűen varázslatos, hogy milyen színek, és mennyire izgalmas kombinációk kapnak teret és helyet. A gyártók ihletettsége és lelkesedése egyébként vitathatatlan, és nagyon látványos.

Akkor a tradicionális árnyalatok most háttérbe szorulnak?

Nem! Nincs ok az aggodalomra. Teljesen normális, hogy nem mindenki rajong a színességért. Akadnak olyan variációk, amik nemes egyszerűséggel a divat változásai felett állnak. Hogy miként történhet ez meg? Úgy, hogy már évek, évtizedek óta ugyanannyira rajongottak, ugyanannyian szavaznak rájuk, függetlenül attól, hogy éppen aktuálisan mit diktál a trend szava. Hogy mire gondolunk? Például a legendás fehérre, vagy a trónjáról letaszíthatatlan feketére. Mennyi egyéb jelző kapcsolódik hozzájuk. Tisztaság, ártatlanság, elegancia, komolyság, megbízhatóság stb. Nagyon érdekes tény, hogy ilyenformán az árnyalatok bőven plusz jelentéssel is rendelkeznek. Az, hogy ezzel ki az, aki él, abszolút egyénfüggő döntés. Mindenesetre az biztos, hogy a hagyományok sem száműzhetőek a palettából!

Hasonló cikkünk:  A kormány egy új programban ingatlanért kínál majd EU-s vízumot

Kitűnni a tömegből, trendibb, mint valaha?

Ez az irányzat is felerősödött, igen! A rikító, már-már neon beütésű árnyalatok is roppantul kedveltek. A szokatlannak mondható kombinációk sem ritkák. Vagyis az idei őszről elmondható, hogy gyakorlatilag minden jöhet, ami színes! A CCC online felületén lélegzetelállító kavalkád várja a kíváncsi, felfedező tekinteteket. A variációk sokoldalúsága pedig tovább bővíti a lehetőségek, amúgy sem csekély számát.

Úgyhogy ebben az évben mindenki hitelesen hozzáöltözhet, az amúgy is ragyogó színekben pompázó őszhöz! Ha pedig a személyes tapasztalatszerzés lényeges, ha a felpróbálás, a színek egymáshoz társítása jó, ha nemcsak online történik meg, akkor a CCC üzletei országszerte nyitott ajtókkal állnak rendelkezésre. A fashion blog felületén pedig újabb és újabb stílusötletek kerülnek górcső alá tovább boncolgatva ezt, a színesség tekintetében kimeríthetetlen témát, egyúttal irányzatot.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...