fbpx

FRISS HÍREK

Mikropigmentációval a kopaszodás ellen

- Advertisement -

A kopaszodás többségében a férfiakat érinti, de a nők számára is ismerős lehet a probléma. Számos olyan orvosi megoldás van, melyek közül választhatunk, hogy megszüntessük vagy kevésbé láthatóvá tegyük ezt a jelenséget.

Használd a mikropigmentációs eljárást a kopaszodás elleni harcban

Elsőre egy nagyon bonyolult eljárásnak tűnhet a mikropigmentáció, de ha a hajtetoválás elnevezést használjuk, akkor már te is jobban el tudod képzelni, hogy miről lehet szó. A művelet lényege, hogy a hajad eredeti színével megegyező, apró pontokat tetoválnak a fejbőrre. Ezzel pedig olyan élethű hatást keltenek, mintha borostás lenne a fejbőr, és egy sokkal szebb képet kapunk.

Számos olyan orvosi eljárás van, mellyel felveheted a harcot a kopaszodás ellen. Az, hogy számodra melyik lesz a legelőnyösebb, azzal kapcsolatban érdemes szakemberrel konzultálni. Az Art ‘N Hair munkatársai állnak rendelkezésedre, legyen szó akár a mikropigmentációról, hajbeültetésről vagy a mezoterápiáról.

Ez az egyik legnépszerűbb eljárás

Amint Magyarországon is elérhetővé vált az orvosi mikropigmentáció, szinte azonnal az egyik legnépszerűbb eljárássá nőtte ki magát, ami a kopaszság eltüntetését illeti. Ez teljesen érthető, hiszen egy tartós, kifejezetten költséghatékony és ugyanakkor nagyon kényelmes eljárásról van szó.

Érdemes olyan helyen elvégeztetni, ahol rendelkezésre állnak a megfelelő eszközök, és a szakemberek is rengeteg tapasztalattal rendelkeznek. Így biztos lehetsz abban, hogy precíz kezek között, egy igazán profi végeredmény lesz a jutalmad. Nincs rosszabb a csalódottság érzésénél, ezért mindig légy körültekintő és informálódj. Ismerd meg a helyet és a szakembereket, csak azután dönts, ha személyes benyomásaid alapján is elég profinak ítéled meg a helyet, így várhatsz kielégítő végeredményt.

Hasonló cikkünk:  Miért jönnek kínai rendőrök Magyarországra?

Bár ezzel a módszerrel nem lehet elérni a kézzelfogható hajtömeg érzését, de az esztétikai élmény határozottan elégedettséggel fog eltölteni.

Mikor ajánlott elvégeztetni a mikropigmentációt?

Mielőtt bármilyen kezelésbe is belefognál, mindenképpen konzultálj szakemberrel. Általánosságban elmondható, hogyha egy teltebb hatású, sűrű hajkoronát szeretnél, akkor a hajtetoválás megoldás lehet. Olyan esetekben is jól működhet, amikor csak a hajvonalat szeretnénk egy kicsit korrigálni, de ehhez nem akarsz igénybe venni műtéti eljárásokat.

Amennyiben a foltos hajhullás jelenségétől szenvedsz, ezzel a módszerrel egyszerűen elfedheted annak jeleit. Továbbá arra is alkalmas, hogy egy korábbi hajátültetés hegeit láthatatlanná tedd általa. Egy esztétikailag zavaró anyajegyet is eltüntethetsz, illetve ha sűrűbb hatású területeket szeretnél létrehozni, ez a számodra megfelelő módszer.

Kérj segítséget a megfelelő eljárás kiválasztásához, hiszen mindannyian egyedi biológiai konstrukciók vagyunk. A felkészült és tapasztalt orvosok segítségedre lesznek a választásban.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...