fbpx
4.5 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Zene helyett inkább a filmekben utazol?

- Advertisement -

Úgy tartja a mondás, hogy ne bízz meg senkiben, aki nem rajong valamiért fanatikusan. Számos olyan dolog van, ami örömet tud okozni az embernek, és amit egy egész életen át fontosnak lehet tartani olyannyira, hogy még áldozatokat is hozzunk érte, vagy éppen a ruházatunkon is megjelentessük.

A legtöbb rajongói ruházat a zeneiparból jön, hiszen zenekarok, zenészek és énekesek olyan hatalmas rajongótáborral tudnak rendelkezni, hogy komplett iparág épült már erre. Persze éppen ebből kifolyólag sokan árulnak hamisítványokat, amelyek nemcsak silány minőségűek, de még jogtisztaságuk is erősen vitatható. 

Ha szeretnéd büszkén viselni rajongói ruháidat, még ha nem is a zeneiparból jön rajongásod tárgya, akkor válaszd a RockStore.hu filmes rajongói pólóit!

Beszippantott a filmvilág?

Alig akad olyan ember, akit ne ragadott volna magával egy-egy film vagy akár filmsorozat. Ma már olyan képi világgal találkozhatunk, amelyekben teljesen el tudunk merülni, sőt a több dimenziós moziélmények pedig egyenesen valóságossá teszik a filmek világát, és olykor időbe telik egy-egy film után, hogy visszarázódjunk a kézzelfogható valóságunkba.

Persze ez nem jelenti ezt, hogy ne vihetnénk magunkkal az élményt vagy épp a számunkra kedves főhőst a hétköznapjainkba.

Jó, nyilván Batman nem fog ott repkedni velünk, sőt a Marvel világ hősei sem sietnek a segítségünkre, ha bajba kerülünk, de hogy a ruháinkon tudjuk viselni őket, az teljesen biztos, hiszen erről a Road zenekar hivatalos webáruháza gondoskodik.

Melyik rajongói póló lesz a tiéd?

Szerencsére egész széles a választék, mutatjuk is, milyen filmes karakterekkel tudod mindennapjaidat együtt eltölteni – még ha csak ruhán viselt változatban is.

  • Ha azt hitted, hogy a Disney karakterek csak gyerekeknek valók, nézd meg a Kis Hableány Ursuláját!
  • Természetesen a nagy klasszikusok, úgy mint a Keresztapa vagy a Mátrix sem hiányozhat a kínálatból.
  • Az új sztárok sem maradhatnak el, így a Marvel hősöket is a pólódon viselheted akár minden nap.
  • Persze akciófilmek, horrorfilmek és kémfilmek főszereplőiből sincs hiány, így nem maradnak az Action Men, a Chucky és a James Bond rajongók sem maradnak ruhátlanul!
Hasonló cikkünk:  L. Simon László szerint az új kulturális törvénytervezetet fizikai képtelenség megcsinálni

Neked melyikre fáj a fogad?

Film- sport- és zeneőrültek, tartsatok össze!

Ugye milyen nagyszerű érzés, amikor sétálsz az utcán, vagy épp tömegközlekedsz, netán az ügyeidet intézed, és egyszer csak megpillantasz valakit, aki szintén rajong a Marvel filmekért vagy épp a Mátrixban ragadt, vagy Keresztapa pólót viselve tudod, hogy a család neki is szent és sérthetetlen? 

Mit érzel olyankor? Ugye azt, hogy akarva-akaratlanul mosolyra húzódik a szád, és ismét rájössz, hogy bármilyen nagy is a világ, bizony sok minden van, ami akár teljesen vadidegen embereket is összeköthet pár pillanat és mosoly erejéig.

Ha tehát van olyan zene, film vagy épp játék, netán sport, amiért nagyon oda meg vissza vagy, akkor egy percet se habozz, viseld a ruháidon, és mutasd meg a világnak, hogy számodra mi a fontos, és persze tedd mindezt legálisan és kiváló minőségben a RockStore.hu rajongói ruháival!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...