fbpx
12.9 C
Kecskemét
2024. február 27., kedd

FRISS HÍREK

8 millió eurót adna Orbán az Olasz Szuperkupáért, hogy Magyarországon rendezzék azt

- Advertisement -

A La Repubblicában megjelent cikk nyomán olasz lapok írták meg, hogy az 1988 óta megrendezett meccset, a Supercoppa Italianát, vagyis az Olasz Szuperkupát Magyarországra hozná Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök fizetne is ezért, méghozzá szezononként 8 millió eurót (3,2 milliárd forint).

Már hetek óta „kering” az olasz labdarúgó-bajnokság első osztályának, a Serie A-nak a vezetői között ez a javaslat – írta meg a lap. A Szuperkupának már többször is külföldi stadion adott helyszínt, az elmúlt tíz évben Peking, Doha, Sanghaj, Dzsidda, Rijád is szerepelt az olasz helyszínek mellett. A 2022/23-as Szuperkupát, a Milan–Inter meccset a tervek szerint 2023. január 18-án rendezik a szaúd-arábiai Rijádban. Sokan szívesen látnák Magyarországon a meccset, mint Rijádban, ebbe azonban az olasz választások is beleszólhatnak még.

Hasonló cikkünk:  A szakszervezetek szerint 24 ezer tanár maradhat ki a béremelésből

Több lap is arról írt, hogy nem kizárt az, hogy a Giro d’Italia útvonalához hasonlóan, amely Felcsútot is érintette, Orbán a telke mellett fekvő stadionba vinné a mérkőzést. Igaz, azt ezek a hírek nem említik, hogy a kormányfő községében lévő stadion kapacitása alig négyezer néző.

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...