fbpx
2 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

8 millió eurót adna Orbán az Olasz Szuperkupáért, hogy Magyarországon rendezzék azt

- Advertisement -

A La Repubblicában megjelent cikk nyomán olasz lapok írták meg, hogy az 1988 óta megrendezett meccset, a Supercoppa Italianát, vagyis az Olasz Szuperkupát Magyarországra hozná Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök fizetne is ezért, méghozzá szezononként 8 millió eurót (3,2 milliárd forint).

Már hetek óta „kering” az olasz labdarúgó-bajnokság első osztályának, a Serie A-nak a vezetői között ez a javaslat – írta meg a lap. A Szuperkupának már többször is külföldi stadion adott helyszínt, az elmúlt tíz évben Peking, Doha, Sanghaj, Dzsidda, Rijád is szerepelt az olasz helyszínek mellett. A 2022/23-as Szuperkupát, a Milan–Inter meccset a tervek szerint 2023. január 18-án rendezik a szaúd-arábiai Rijádban. Sokan szívesen látnák Magyarországon a meccset, mint Rijádban, ebbe azonban az olasz választások is beleszólhatnak még.

Hasonló cikkünk:  Áder János szerint Orbánt bele akarják keverni a kegyelmi ügybe

Több lap is arról írt, hogy nem kizárt az, hogy a Giro d’Italia útvonalához hasonlóan, amely Felcsútot is érintette, Orbán a telke mellett fekvő stadionba vinné a mérkőzést. Igaz, azt ezek a hírek nem említik, hogy a kormányfő községében lévő stadion kapacitása alig négyezer néző.

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...