fbpx
29 C
Kecskemét
2024. június 21., péntek

FRISS HÍREK

Ismét lesz képregénybörze Kecskeméten

- Advertisement -

A My Comic Center webáruház májusi képregénybörzéje nagy siker volt Kecskeméten. Az online képregénybolt újabb eseményt szervez az ország képregényeseivel és független alkotókkal a városban.

A Kecskeméti Képregénybörze Vol. 2. szeptember 17-én lesz megtartva a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában 9 és 15 óra között.

2022 első városi képregénybörzéjét a Katona József Könyvtár nagytermébe szervezte Zukál Ferenc, a My Comic Center tulajdonosa. A helyet teljesen megtöltötték az asztalok és érdeklődők. Most szombaton egy nagyobb térben, kevésbé zsúfoltan tekinthetjük meg közel 20 árus kínálatát.

A nagy kiadók termékeit és retro kincseket forgalmazó asztalok mellett itt lesz a Black Village Comics, az X-Embörök, és Aventisz, akik független kiadványokkal színesítik a felhozatalt.

Most is 500 Ft lesz a belépő, amiről a következőt írják az eseménynél:

Hasonló cikkünk:  A 30. gálaestjét ünnepelte a Dance for Art Tánc-stúdió

„Továbbra is minden látogató, a belépőjegy megfizetése után, egy Free Comic Book Day képregényt választhat magának a kínálatból amíg a készlet tart!”

Még több információt találunk a program Facebook csoportjában, például az árusok teljes listáját. Ez azért lehet hasznos, mert a képregényes kívánságlistánk fontos tételeiről már előre érdeklődhetünk az árusoknál online. (Képregénybörzén túl gyakran hallani azt a választ, hogy “Most sajnos nem hoztam magammal, de készleten van belőle.”)

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Alá kellett dúcolni a mentőfeljárót és a rendelőintézet gyalogos feljáróját a kecskeméti kórházban

A mentőfeljárót fémoszlopokkal, míg a rendelőintézethez felvezető gyalogos feljárót egyelőre fagerendákkal támasztották alá. Elég nagy foltokban kilátszik a vasbetonszerkezet. Olvasónk...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...