fbpx

FRISS HÍREK

Kocsis Mátét is utolérte a spórolás, elköltöztette az aranyhalait

- Advertisement -

A balatonalmádi két napos Fidesz–KDNP frakcióülés szünetében tartott sajtótájékoztatón megkérdezték Kocsis Mátét, hogy őt személyesen hogyan érinti az energiaválság, a növekedő rezsiárak. A frakcióvezető habozás nélkül válaszolt is erre a súlyos problémára, ami őt is érinti:

„Volt két nagy akváriumom, és ebből az egyiket most megszüntettem, amiben aranyhalak voltak. Az aranyhalakat elvittem egy barátomhoz, akinek van egy kisméretű kerti tava, és oda betettem őket. Megszüntettem az egyik akváriumomat: aki tart akváriumot, az tudja, hogy az egy nagyüzem azért, ott a szűrők meg a világítás, satöbbi. Ez például nekem, aki 35 éve tartok halakat, egy fájó döntés volt, de meghoztam.”

Aki ettől a választól még nem érzékenyült el és nem érez még elég empátiát, Kocsis tovább fokozta a válsághelyzetben meghozott nehéz döntései sorát, ugyanis mániákus villanykapcsolóvá avanzsálta magát.

Hasonló cikkünk:  Magyar Péter: a Fideszre nagyon is jellemző a nepotizmus

Simicskó István KDNP-s frakcióvezető ezután Kocsisra reagálva elmondta, hogy neki nincsenek halai, de hát „mindenki a maga háza táján dönti el azt, hogy hogyan viszonyul ehhez a helyzethez”. Simicskó aztán komolyra fordította azért a szót: kiderült, hogy a csillárjában lévő 6 izzóból 3-at kicsavart a válságban.

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Bezárt a Szilvási Áruház, de mi lesz a helyén?

Húsz, harminc, majd a végén már ötven százalékos kiárusítás volt április végén a Szilvási Áruházban, aztán végleg bezárt. Hallottunk...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...