fbpx
3.8 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

Ovisok étkeztetésén spórolnak Kalocsán?!

- Advertisement -

A szerkesztőségünk birtokába került egy olyan dokumentum, amelyben a Kalocsai Közétkeztetési Intézmény arról tájékoztatja a tagintézmények vezetőit, hogy a 4-6 éves gyermekek részére:

  • eddigiekben kiküldésre került egy egész darab péksütemény helyett ezentúl egyes esetekben, figyelembe véve a termék súlyát, fél darabot biztosítunk;
  • a Jókai úti főzőkonyhában a „sütőben készülő ételeket sajnos bizonytalan ideig nem tudják biztosítani.”

Szerettünk volna meggyőződni a levél valóságtartalmáról, ezért kérdésekkel fordultunk a Kalocsai Közétkeztetési Intézmény vezetőjéhez, de az alábbi kérdéseinkre nem kaptunk választ:

A tájékoztatójukban foglaltak kapcsán az alábbi kérdésekkel fordulunk Önhöz:

Miért döntöttek a 4-6 éves korosztályú gyerekeknek előírt péksütemény mennyiség – egyes esetekben – történő csökkentése mellett?

A Jókai úti főzőkonyha elektromos hálózatának túlterheltsége mióta fennálló probléma?

Hasonló cikkünk:  Magyar Péter már március 15-re készül

A Jókai úti főzőkonyha működése során milyen rezsiemelkedéssel számolnak gáz – és villanyáram terén?

A Jókai úti főzőkonyha túlterheltsége, illetve az arra történt hivatkozás összefüggésben van-e a rohamosan emelkedő rezsiárakkal?

A tájékoztatójukban leírják, hogy a Jókai úti főzőkonyhában a „sütőben készülő ételeket sajnos bizonytalan ideig nem tudják biztosítani.” Ezeket az ételeket milyen más étellel fogják kiváltani, a gyermekek étkeztetésében ez okoz-e bármilyen változást?

Íme a birtokunkba jutott levél:

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...