fbpx
10.2 C
Kecskemét
2022. szeptember 27., kedd

FRISS HÍREK

Ovisok étkeztetésén spórolnak Kalocsán?!

A szerkesztőségünk birtokába került egy olyan dokumentum, amelyben a Kalocsai Közétkeztetési Intézmény arról tájékoztatja a tagintézmények vezetőit, hogy a 4-6 éves gyermekek részére:

  • eddigiekben kiküldésre került egy egész darab péksütemény helyett ezentúl egyes esetekben, figyelembe véve a termék súlyát, fél darabot biztosítunk;
  • a Jókai úti főzőkonyhában a “sütőben készülő ételeket sajnos bizonytalan ideig nem tudják biztosítani.”

Szerettünk volna meggyőződni a levél valóságtartalmáról, ezért kérdésekkel fordultunk a Kalocsai Közétkeztetési Intézmény vezetőjéhez, de az alábbi kérdéseinkre nem kaptunk választ:

A tájékoztatójukban foglaltak kapcsán az alábbi kérdésekkel fordulunk Önhöz:

Miért döntöttek a 4-6 éves korosztályú gyerekeknek előírt péksütemény mennyiség – egyes esetekben – történő csökkentése mellett?

A Jókai úti főzőkonyha elektromos hálózatának túlterheltsége mióta fennálló probléma?

Hasonló cikkünk:  „A kérdés, mit ne fűtsünk? Mi zárjon be?” – Érsekcsanádban is szorít a rezsi
Hasonló cikkünk:  Hogyan válassz iskolatáskát? Tippek és trükkök!

A Jókai úti főzőkonyha működése során milyen rezsiemelkedéssel számolnak gáz – és villanyáram terén?

A Jókai úti főzőkonyha túlterheltsége, illetve az arra történt hivatkozás összefüggésben van-e a rohamosan emelkedő rezsiárakkal?

A tájékoztatójukban leírják, hogy a Jókai úti főzőkonyhában a “sütőben készülő ételeket sajnos bizonytalan ideig nem tudják biztosítani.” Ezeket az ételeket milyen más étellel fogják kiváltani, a gyermekek étkeztetésében ez okoz-e bármilyen változást?

Íme a birtokunkba jutott levél:

 

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...