fbpx

FRISS HÍREK

Tovább szólhat a Tilos Rádió

- Advertisement -

Facebook-oldalukon számolt be a Tilos Rádió, hogy megnyerték a fennmaradásukhoz szükséges pályázatot – „Ma kora hajnalban, 6 óra körül jött meg a hír, hogy van nyertese az FM 90.3 frekvencia pályázatnak! Mivel egy pályázó volt csak, a Tilos Kulturális Alapítvány, vajon ki lehet ennek a pályázatnak a nyertese?”

2022. augusztus 15-én nyújtotta be pályázatát a A Tilos Kulturális Alapítvány a 90.3 frekvenciára. A pályázásra azért volt szükség, mert szeptember 3-án éjfélkor lejárt a korábbi műsorszolgáltatási szerződésük, és így lekapcsolták őket.

„Vagy elnyerjük a 90.3-as frekvenciát a következő 10 évre, vagy nem” – a rádió ezt a két lehetőséget látta a fennmaradására, miután idén tavasszal a Médiatanács nem újította meg a Tilos Rádió médiaszolgálati jogosultságát. 2015 óta több jogsértést is elkövettek, ilyen esetben pedig a jogosultság meghosszabbítása kizárt, ettől függetlenül az első tipp jött be.

Hasonló cikkünk:  Így fedezheted fel Szlovéniát könnyedén autóval

A Médiatanács megerősítette, hogy a Tilos Kulturális Alapítvány nyerte a Budapest 90.3 rádiós frekvencia használatára indított pályázati eljárást. Sajtóközleményükben azt írják: a Médiatanács döntése értelmében a pályázó 10 évre nyerte el a jogot arra, hogy a frekvencián közösségi rádiót működtethessen.

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...