fbpx
4.5 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Bezárás és fűtésleállítás Kalocsán is

- Advertisement -

A kalocsai testületi ülésen határoztak az energiaválság okozta problémák kezeléséről. A gázáremelkedések miatt több kiszolgáló épületet ideiglenesen télre kénytelenek bezárni vagy csökkenteni a gázfogyasztást. A legnagyobb fogyasztó az uszoda, így nem tudja az önkormányzat üzemeltetni a fürdőt.

Fűtés nélkül marad a Városi Sportcsarnok, a Kalocsai Színház és Tisztiklub, a Hunyadi János utcai Közösségi Ház, a Petőfi Sándor utcai Sportcentrum, a Szent István király út 19-ben található Gondnokság épülete, ahol a Védőnői Szolgálat, a Vöröskereszt és a tálalókonyha található. Ez utóbbiak elhelyezését más épületekben oldják meg.

Emellett törekednek arra, hogy 20 százalékkal csökkentsék az óvodák és szociális intézményen kívül minden épület gáz fogyasztását. A Viola utcai tagóvodába járó 16 gyermek a fűtési időszakban pedig a Bem apó utcai tagóvodában kerül elhelyezésre.

Hasonló cikkünk:  Nagyobb rálátást szeretne a pénzügyminiszter Matolcsy alapítványi birodalmára

via koronafm100.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...