fbpx
3.3 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Hogy válassz otthonra gardróbszekrényt?

- Advertisement -

Bemutatjuk a legfontosabb szempontokat

Ha új helyre költöztetnéd a ruháidat, rengeteg lehetőség van, ideértve az egyszemélyes gardróbszekrényeket, az egyedi készítésű és a tükrös gardróbszekrényeket is. Ebben az útmutatóban fontos információkat találsz, például a megfelelő méret, stílus és anyag kiválasztásához.

A szekrény mérete

Ha a szobád inkább kicsinek mondható, válassz tolóajtós szekrényt. Akinek szerény mennyiségű ruhája van, az általában megúszhatja egy ilyen modellel, míg a ruhákat halmozóknak dupla annyi helyre lehet szükségük.

Valójában itt is az számít igazán, ami belül van. Ha inkább összehajtani, mint fellógatni szereted a ruháidat, akkor bőséges fiókhellyel rendelkező gardróbszekrényre lesz szükséged.

Hasonlóképpen, ha sok kabátot és ruhát szeretnél felakasztani, a legjobb megoldás egy magasabb, két sínnel rendelkező gardrób. Ha pedig kifejezetten a te igényeidre tervezett darabra vágysz, érdemes egyedi gyártású gardróbot választanod.

Az új gardrób méretezésekor három mérést kell elvégezned: a szélesség, a mélység és a magasság meghatározását. Mérd le a rendelkezésre álló helyet, majd hagyj 10 cm-t oldalt és 8 cm-t felül, hogy elegendő helyed maradjon a zsanérokhoz és az összeszereléshez. Vedd figyelembe a ruhásszekrény előtti alapterületet is. Ha nincs mozgástér, akkor sincs semmi gond: a tolóajtó nagyszerű választást jelent. Ha ilyen modellt választanál, érdemes a most 30 éves RS Bútor kínálatát is átböngészned.

Hasonló cikkünk:  Górcső alatt a red dot irányzék

A tökéletes kivitelezéshez vedd figyelembe a szoba stílusát is. A faanyagú szekrények – akár szürkére, fehérre vagy kékre festve – a hangulatos, de csendes hálószobákban működnek a legjobban, sok textillel és textúrával párosítva. A fémes vagy monokróm keretes tükrös gardróbszekrények olyan helyiségekbe illeszkednek, amelyek egy kicsit több drámaiságot igényelnek.

Hogyan mérj le egy tolóajtós gardróbot?

Mielőtt vásárlásra adnád a fejed, fogj egy mérőszalagot, és ellenőrizd a hely magasságát, szélességét és mélységét. Ezenkívül elegendő helyet kell hagynod a gardrób tetején és oldalainál is, ha arrébb kéne helyezni a telepítés során.

A tolóajtók nem nyílnak kifelé, így helytakarékosak, de ha fiókos gardrób mellett döntesz, ne felejtsd el lemérni az alapterületet sem. A tolószekrényajtók általában 75 százalékban fedik egymást, így elegendő hely marad a ruhák átnézéséhez, amikor nyitva vannak. A tükrös gardróbszekrények általában tolóajtókkal rendelkeznek, amelyeket idővel fogóval húzni és igazítani kell, hogy a helyükön maradjanak.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...