fbpx

FRISS HÍREK

Hogyan dobd fel otthonod néhány egyszerű dekorációval?

- Advertisement -

Otthonunk az a hely, ahová tartozunk, ahol biztonságban, nyugalomban élhetünk családunkkal, összeülhetünk barátainkkal, vagy csak egymagunk bekuckózunk pihenni egy kicsit. Azok az emberek, akik otthonukkal kapcsolatban pozitív érzelmeket élnek át, általánosságban véve is boldog életről számolnak be. Boldognak lenni az otthonunkkal kapcsolatban nem csak azt jelenti, hogy van fűtés, megfelelő világítás és tágas helyiségek. Ennél sokkal összetettebb a kérdés. A lakásunk szimbolizálja a valahova tartozás érzését, a saját magunkkal való összhang megteremtését is.

Ehhez a boldog, otthonos hangulat megteremtéséhez szeretnénk tippeket adni.

Az otthon töltött nyugodt, boldog percekért átgondoltan rendezzük be a rendelkezésre álló teret! Otthonunk folyamatos fejlesztése, átalakítgatása nagyban hozzájárul ahhoz, hogy büszkék legyünk arra a házra, lakásra, ahol élünk.

A falra nem feltétlenül kell nagy tárgyakat, virágokat felaggatni. Egy hozzánk passzoló idézetes falmatrica nem vesz el helyet a térből, de egyedivé varázsolja a helyiséget.

Az otthonunkkal kapcsolatos boldogságunk egyik meghatározó tényezője, hogy mennyire érezzük tágasnak a tereinket. Ez alatt nem azt értjük, hogy a szoba mérete a lényeg, hiszen a kisebb szobákat is be lehet úgy rendezni, hogy elkerüljük a túlzsúfoltság érzését.

Hasonló cikkünk:  A kecskeméti intézményvezetők egyelőre nem alkotnak véleményt az új kulturális törvény tervezetéről

Az otthon berendezésénél figyeljünk arra, hogy tegyük személyessé a dekorációt! Az otthonunk az önkifejezés eszköze, általa megmutathatjuk az abba betérőknek, hogy kik vagyunk valójában. A családi fotót ábrázoló vászonképek családias, boldog otthon érzetet sugároznak magukból, miközben modern hatást keltenek.

A személyes dekoráció kialakításához válaszunk olyan falmatricákat, vászonképeket a falak kidekorálására, melyek pozitív érzésekkel töltenek el minket. Az egyedi hatás fokozásához szívből ajánljuk a csillagtérképes vászonképet, mely életünk legfontosabb napjának dátumán, helyén és idején lévő égbolt csillagjait ábrázolja.

Helyezzünk el otthonunkban kirándulásokról, nyaralásokról származó szuveníreket, vagy szeretteinktől kapott ajándéktárgyakat, hogy a dekorációnk pozitív emlékeket idézzenek elő, melyek akár egy tartalmas beszélgetés megindítói is lehetnek.

További tippekért látogass el a www.ballodekor.hu oldalra!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...