fbpx
4.4 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

Íme néhány friss Kövér László gondolat

- Advertisement -

Kövér László, az Országgyűlés elnöke közéleti kérdésekről osztotta meg a gondolatait, íme néhány karakteresebb állítás.

Béremelésre szükség van a pedagógusoknál, ugyanis nem méltányos a jelenlegi bérük ahhoz a teherhez és felelősséghez képest, ami kötelezi őket.

Ugyanakkor a tisztességes pedagógusok nem a fizetésüktől teszik függővé teljesítményüket.

Hosszú távú stratégiai kérdés, hogy lehet az iskolarendszert és a pedagógusbéreket is olyan állapotba hozni, hogy ne legyen ok az aggodalomra. 2010 után a pedagógusok voltak az elsők, akikre a Fidesz-KDNP-kormány gondolt, bár az azóta kialakult bérversenyben a pedagógusok bérezése lemaradt – ismerte el. Azonban ezen a helyzeten semmilyen sztrájk, vagy polgári engedetlenségi akció nem segít.

Dobrev Klára árnyékkormányáról is volt véleménye: az az üzenete az ellenzék többi pártjának, hogy vége a velük való együttműködésnek. Gyurcsány olyan „bűnökkel a háta mögött, amit elkövetett”, soha nem kerül még egyszer hatalomra.

Hasonló cikkünk:  Szórólapokon hívják fel a magyar turisták figyelmét Ukrajna helyzetére egy lengyelországi városban

Az európai szankciós politika kapcsán elmondta: „Mi nem oroszpártiak vagy oroszbarátok vagyunk, mi magyarpártiak vagyunk és magyarok, tehát a saját nemzetünk érdekeit tartjuk szem előtt”. Kérdés, miért teszi tönkre az európai elit Európát. Ez a konfliktus most arról szól, hogyan lehet Oroszország és Európa közé egy gazdasági és politikai vasfüggönyt húzni.

„Ahova most megyünk Európában, az egy új alávetettség, új szolgaság. Az egész földrészt fogják alávetni idegen érdekeknek”.

Osztja azt a véleményt, hogy ez nem egy orosz-ukrán háború, hanem egy orosz-amerikai háború, bevezetője annak a konfliktusnak, ami majd Kína és az Egyesült Államok által vezetett Nyugat között fog kirobbanni.

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...