fbpx

FRISS HÍREK

Meleg férfi mellények a mindennapi viselethez

- Advertisement -
A póló és a farmer mellett a mellény az a kiegészítő ruhadarab, amit a férfiak igencsak kedvelnek. Ezen nincs is mit csodálkozni: a mellény kényelmes, gyorsan felkapható és szinte mindenféle öltözékhez jól áll, ami nem öltöny. Hogyan hordjuk jól?

Férfias mellények városi módon

A mellényt általában átmeneti időben hordjuk, viszont a béleltebb, melegebb típusai akár télen is jók lehetnek. Az ilyen mellényeket könnyű megismerni. Kifejezetten vastagok, jól béleltek és általában a külsejük is valamilyen vízlepergető anyagból készül. A megfelelő meleg pulcsival remekül hordhatóak télen, illetve természetesen ősszel is. Ezen kívül a férfiak esetében a mellények jól kombinálhatóak például egy vastag őszi inggel is. Az ilyen flanel vagy pamut ingek nem csak melegek, de jól is mutatnak a mellényekhez, főleg ha olyan színekben hordjuk őket, amelyek jól állnak a mellény színéhez. S ha már itt tartunk, milyen színben válasszunk mellényt magunknak?

Milyen színű mellényt válasszunk?

Az idei trendek kifejezetten kedveznek az élénkebb színű férfi mellényeknek is. Ez azonban nem jelenti azt, hogy például egy élénkebb kék vagy zöld mellény ne lenne férfias. Sőt, az ilyen feltűnőbb árnyalatokat kifejezetten jól lehet kombinálni a sötétebb színekkel. Megmarad a férfias megjelenés, azonban mégis feldobja a szettünket az élénkebb forma. Az ilyen színek mellett a fémes és persze a klasszikus színek is divatosnak számítanak. Például egy hagyományos fekete steppelt mellénnyel nehezen lőhetünk mellé, ezért aki olyan mellényt keres, ami mindenhez jól megy, egyértelmű, hogy feketét válasszon. Ezen kívül érdemes a piros színek felé is orientálódni főleg azoknak, akik kedvelik a favágó stílust. Egy piros férfi mellény kitűnő választás lehet farmerhez és kockás inghez, ami nem csak a városba jó szett, de kiránduláshoz is első osztályú megjelenést kölcsönöz. A piros ráadásul többféle kombinációhoz is remekül mutat. Felvehetjük a farmer mellett szinte teljesen fekete szettekhez is, mondjuk fekete bakancs társaságában, viszont a sneakerekhez is egészen menő megjelenést kölcsönöz – ez természetesen több színre is igaz.

Hasonló cikkünk:  Luxushotel helyett betontorzót kaptak a szolnokiak

Milyen fazonú mellény állhat jól nekünk?

Mellényből több fazon is létezik. A Bolf.hu oldalán például legalább hatféle típus közül választhatunk. A klasszikus egyenes szabású mellények mellett például már kaphatunk kifejezetten testhezállóbb slim fit fazonokat. Ezen kívül eldönthetjük, hogy csak galléros vagy kapucnis mellény érdekel-e minket. Ha például kinti tevékenységhez, mondjuk kiránduláshoz is keresünk mellényt, akkor nem árt, ha kapucnis. Viszont ha egy félelegáns megjelenés a cél, akkor a kapucnit mellőzük, mert a kapucni mindig egy sportosabb irányba tereli ilyenkor a mellények megjelenését. Ezen kívül döntetnünk kell a mellény anyagáról és béléséről is. A vastag, vízlepergetős mellények főleg hétköznapokra, vagy túrákhoz lesznek jók. A vékonyabb, mégis bélelt, de minimalista stílusú darabokat pedig akár egy üzletiesebb megjelenéshez is felvehetjük. Az ilyen mellények esetén a legjobb, ha egyszínűt választunk.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...