fbpx

FRISS HÍREK

A legpraktikusabb tárolóink, a gardróbszekrények

- Advertisement -

Tárolóból nagyon sokféle fajtával találkozhatunk, önálló tárolódobozokat is beszerezhetünk, vagy különféle szekrényekbe, komódokba pakolhatunk, melyek közül a legtöbb mindent elnyelő és legpraktikusabb bútordarab a gardróbszekrény.

A gardróbszekrényekben nem csupán a különféle fiókok, polcok, ruhaállványok adnak lehetőséget a szelektív tárolásra, hanem a pár éve divatba jött rendszerezők, amelyek a fiókokba, polcokra téve még további szortírozásra adnak módot.

Gardróbszekrények számtalan stílusban és kategóriában

Ha igazán változatos kínálatot szeretnénk böngészni, akkor keressük fel a Bonus Shop webáruház szekrény választékát, ahol méretben, kidolgozásban, színben és anyagában is különféle típusokra bukkanhatunk.

A gardróbszekrény akkor a legütősebb megoldás, függetlenül attól, hogy hány ember lakik egy háztartásban, ha sok a holmi, az elpakolnivaló. Lehet az ruha, cipő, táska, övek, kiegészítők, ágyneműk, bőröndök. Egy ilyen nagy méretű szekrény mindent el tud rejteni a lakásba belépő kíváncsi szemek elől.

Az ilyen fajtájú szekrényekből is több fajta van, a Bonus Shop oldalán megtalálhatjuk azt a változatot, amely leginkább passzol az adott helyiség lakberendezési stílusába, és amely leginkább el tudja rejteni az adott szobában felgyülemlett holmit.

LED-es világítással a különleges hangulatért

Manapság már olyan szekrények is elérhetők, ahol az ajtók vagy fiókok kinyitásakor automatikusan felkapcsolódik egy kicsi LED-es izzó. Természetesen ez is elérhető nagyobb méretben és mennyiségben, mely által igazi hangulatvilágítás teremtődik a hálóban vagy előszobában, ahol van ez a bútordarab.

Hasonló cikkünk:  Egy hónap alatt 143 millió forintot tapsolt el a Megafon facebookos hirdetésekre

Nem beszélve arról a tényről, amikor pl. váltott műszakban dolgozik a család több tagja, és olyankor fekszik vagy kel az illető, amikor a többiek már alszanak. Ilyenkor nem akarunk nagy lámpát gyújtani, a gardróbszekrényben elhelyezett égők pont elégséges világítást biztosítanak az adott holmik felkutatásához.

A LED-es világítás tökéletes kiegészítője lehet egy tükör, akár belülre felszerelve, de olyan szekrények is kaphatók, melynek az egyik oldala, illetve az ajtó maga egy tükör. Viszont kisgyermekes családoknál ezt nem javasoljuk, ott inkább várni kellene ezzel még néhány évet.

Hogy még jobban elférjünk

Egy ilyen szekrény beszerzése nagyszerű alkalmat biztosít arra, hogy a meglévő holmijainkat átnézzük, rendszerezzük. Lehet, hogy éppen egy költözésen vagyunk túl, lehet, hogy az egyik gyerkőc kapott egy új szekrényt, mindenképpen érdemes a meglévő kupacokat csökkenteni.

Külön kategória lehet, amiket tovább tudunk ajándékozni, a másik, amit fel tudunk újítani vagy újrahasznosítani, és a harmadik, amit már nem tudunk egyáltalán használni, ez mehet a háztartási vagy a szelektívhulladék-tárolóba.

Ezt követően már azt is sokkal jobban át fogjuk látni, hogy az új szekrényünkben mi hol kapjon helyet, netán szükség van-e másik helyiségben még valamilyen tárolóelemre. Bármire is essen a választás, a Bonus Shop választékában biztosan megleled a megfelelőt.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...