fbpx

FRISS HÍREK

Egy csodálatos ősi orvosság – ismerd meg a Drag Zhunt!

- Advertisement -

Ma, a modern orvoslás és gyógyszerek világában hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy léteznek olyan ősi gyógyászati rendszerek, melyek a természetben fellelhető anyagok alkalmazásán alapulnak. 

Egy ilyen gyógyanyag a Drag Zhun is, amit az indiai, mongol és tibeti orvoslásban már több ezer éve használnak, nem véletlenül.

Mi a Drag Zhun?

Nevezhetnénk akár mumiónak, shilajitnak vagy múmijónak is… Ezek a kifejezések mind ugyanazt az anyagot takarják. Tulajdonképpen egy egyedülálló ásványi szurokról van szó, ami a Himalája szikláiból alakul ki, és növények összepréselt, leülepedett maradéka alkotja.

Egy lenyűgöző természetes orvosság, ezért került bele a Myrobalan D-vitamin készítményébe is. Ugyanis mint kiderült, több mint 85 féle nyomelemet és ásványi anyagot tartalmaz, mindemellett figyelemreméltóan erős az antioxidáns hatása is. Található benne például cink, magnézium, réz, kálium, kova, nátrium, kálcium, vas és foszfor is. 

E különleges összetételnek köszönhetően rengeteg különböző gyógyhatással bír, így semmi meglepő nincs abban, hogy amikor annak idején felfedezték, az aranynál is értékesebbnek tartották.

Milyen gyógyhatásai vannak?

Napestig lehetne sorolni, hogy a fogyasztása milyen előnyökkel jár az emberi szervezet számára, de nézzünk most csak pár példát röviden:

  • Támogatja az immunrendszer működését
  • Méregtelenít
  • Kiegyensúlyozza a vércukorszintet
  • Serkenti az agyműködést
  • Javítja az anyagcserét
  • Csökkenti az értágulatot
  • Energetizál
  • Csökkenti a szorongást
  • Csillapítja a gyulladásokat
  • Támogatja a test regenerációs folyamatait
Hasonló cikkünk:  Totális ellenőrzés alá vonnák a kultúrát, a kormány szerint csak az átláthatóság a cél

Ezen hatások többségét már tudományos eredmények is alátámasztják, így mondhatni konkrét bizonyítékok is vannak rá, hogy a Drag Zhun valóban egy ősi, természetes csodaszer.

Milyen betegségeken segíthet?

Talán egyszerűbb lenne azt felsorolni, hogy mire nem jó a Drag Zhun, de a teljesség igénye nélkül vegyünk sorra pár olyan betegséget, amikor az alkalmazása nagyon is hasznosnak bizonyul:

  • Szív- és érrendszeri betegségek: napjainkban rengeteg embert érintenek, és a fő halálokok közé tartoznak. A shiajit azonban jótékonyan hat a szívizomsejtek működésére, a szívritumusra és a koronáris keringésre. Elősegíti a szív szöveteinek regenerációját, trombózis esetén pedig javítja a véráramlást, és csillapítja a fájdalmat és a duzzanatot.
  • Csonttörések: regeneráló hatása révén gyorsítja a gyógyulást, elősegíti a csontok összeforrását, a szövetek gyógyulását.
  • Sérülések, sebek: csökkenti a fájdalmat, regenerálja a szöveteket, ezáltal hamarabb begyógyulnak a sebesülések.
  • Vesebetegségek, hólyagproblémák: enyhe vizelethajtó hatása van, jótékonyan hat a vesék működésére, gyulladás- és fájdalomcsökkentő.

Mindezeken felül természetesen nemcsak akkor érdemes alkalmazni, ha bármilyen konkrét panaszunk van, hanem akár prevenciós jelleggel is, hogy támogassuk az egészségünket. A Drag Zhun egy természetes anyag, nincsenek káros mellékhatásai, és kortól, nemtől, alapbetegségtől függetlenül bárki fogyaszthatja.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...