fbpx
6.4 C
Kecskemét
2023. január 31., kedd

FRISS HÍREK

Fotópályázat a Böddi-székről

A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság a Böddi-szék természeti értékeinek bemutatására természetfotó pályázatot írt ki a Dunatáj Természet- és Környezetvédelmi Közalapítvánnyal és a Kiskunsági Madárvédelmi Egyesülettel közösen. A pályázat (módosított) nevezési határideje 2023. január 31-e.

A pályázat célja a kategóriánként meghatározott természeti értékek művészi megjelenítése. A pályázatra beküldött felvételekből a zsűri válogatása alapján online fotótárlatot rendezünk és a tervek szerint a kiválasztott fotóanyagokból vándor fotókiállítást is indítunk. Az online fotótárlat a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság és a Böddi LIFE projekt honlapján lesz megtekinthető (www.knp.huwww.boddi.hu).

A pályázaton részt vehet minden 14. életévet betöltött természetes személy, amatőr fotós, aki a megadott részvételi feltételekkel készíti el pályázati anyagát.

Nevezni bármilyen fényképezőgép típussal, telefonnal, digitálisan készített felvétellel lehet. A pályázaton minden versenyző kategóriánként maximum 3 képpel indulhat.

Hasonló cikkünk:  Petőfi három napos ünneplésére készül Kiskőrös

A beérkezett képek készítésének időpontját nem korlátozzuk, a felhívás megjelenésének időpontja előtt készült képekkel is lehet nevezni. A pályázaton való részvétel ingyenes, nincs nevezési vagy regisztrációs díj.

Nevezési határidő: 2023. január 31. 24:00 óra 

Hasonló cikkünk:  Futópálya és kristálycukor - Baján is zajlik az élet

Minden megadott kategórián belül a zsűri külön értékelési sorrendet állít fel a gyermek és a felnőtt korosztályból érkezett fotók esetében.

Kategóriák:

  1. A Böddi-szék tájképi értékei – A Böddi-szék jellegzetes táji arculatának, tájképi elemeinek művészi megjelenítése
  2. A Böddi-szék növény- és madárvilága – A Böddi-székre jellemző növényvilág, madárvilág művészi megjelenítése
  3. Szikes víz, szikes talaj – A Böddi-szék szikes élőhelyeire különösen jellemző szikes vízi élőhelyek, szikes talaj megjelenési formák művészi megjelenítése
  4. Kirándulás, terepi élmények a Böddi-széken – Természet-tisztelő látogatások bemutatása a Böddi-széken

További részletek a KNP oldalán ITT.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...