fbpx
15 C
Kecskemét
2023. június 3., szombat

FRISS HÍREK

Gulyás Gergely szerint Magyarország a szabad világ reménysége a konzervatívok számára

A CPAC Mexicón tartott beszédében jelentette be Gulyás Gergely, hogy 2023-ban is megszervezik a nagy konzervatív rendezvényt Budapesten.

„Miért vagyunk mégis érdekesek nemcsak konzervatív barátainknak, hanem a haladó liberálisoknak is szerte a világban? Miért próbálnak ellenfeleink kizárni bennünket a nemzetközi politikai színtérről? A válasz egyszerű. Valójában azért, mert Magyarország a konzervatívok reménysége a szabad világban” – elmélkedett Gulyás.

Szerinte „Magyarország a bizonyíték arra, hogy egy konzervatív kormányzás is sikeres lehet”. A miniszter azonban nem állt meg itt, kifejtette, hogy „a nyugati liberális médiában ha valaki nem hazudik hazánkról, nem lehet újságíró”.

„A gazdasági növekedésünk évek óta Európa egyik legjobbja. A fizetések soha olyan gyorsan nem nőttek, mint az elmúlt évtizedben” – mondta ezt annak kapcsán, hogy szerinte mikről „tilos írni” Magyarország kapcsán a „liberális médiában.”

2022-ben „a liberálisok szerint aki úgy gondolja, hogy az ember férfinak és nőnek születik, az ellensége a szabadságnak” – vélekedett Gulyás, mert szerinte ezért kell „a liberális médiának elhallgatnia ezeket.” Hozzáfűzte:

Magyarország mai vezetői mindenki másnál jobban bizonyították szabadság és demokrácia iránti elkötelezettségüket.

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója is megosztotta a gondolatait a CPAC-on. Úgyszintén liberális támadásról elmélkedett, kifejtette, hogy „a progresszív globalisták kudarcot vallottak a válságok kezelésében”. Beszélt arról is, hogy a „globális progresszív elit” csak a „marxista agymosásban” és az „ideológiai indoktrinációban” jeleskedik.

Hasonló cikkünk:  Ma van a szellemi tulajdon világnapja, ezt adta a világnak a hírös város híres feltalálója
Hasonló cikkünk:  2016-os adatokkal állítja egy oldal, hogy Magyarország 2023-ban is világranglista-vezető alkoholizmusban

„A magyar társadalom ma jutalmazza a munkát, tiszteli a teljesítményt, a vállalkozói szellemet, és segíti a családokat” – mondta Szánthó, hozzátéve:

Magyarország iránytű a világ konzervatívjai számára.

via Telex

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...