fbpx
14.1 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Mikor lehet szükség női intim plasztikára?

- Advertisement -

Milyen problémákat tud megoldani a női intim plasztika? Mikor lehet rá szükség? Népszerű ez a beavatkozás a hölgyek körében? Hol érdemes elvégeztetni a plasztikai beavatkozásokat? 

Csupán esztétikai okokból lehet szükség erre a beavatkozásra vagy egyéb problémák megoldásában is segíthet? Mutatjuk a válaszokat!

A külső női nemi szervek megjelenése egyedinek mondható, és az életkor előrehaladtával változik. Az esztétikai szempontok miatt egyre nagyobb az érdeklődés az intim plasztikai beavatkozások iránt. 

Mindenképpen megbízható, kellő szaktudással és tapasztalattal rendelkező szakorvoshoz érdemes időpontot foglalni konzultációra. Megbízható szakemberek várják a pácienseket intim plasztikára a Belvárosi Orvosi Centrumban.

Az utóbbi években az esztétikai szempontok egyre fontosabbak a hölgyeknek

A külső nemi szervek megjelenése egyedinek mondható, hiszen rendkívül változatos a bőr feszessége, színe és a nagy- és kisajkak alakja szempontjából. Ráadásul mindezek változnak az életkor előrehaladtával. 

Az utóbbi években az esztétikai szempontok egyre fontosabbak a hölgyek számára ezzel a testrésszel kapcsolatosan. Ez az oka annak, hogy többször kerül sor intim plasztikai beavatkozásra, és ez az érdeklődés folyamatosan növekszik.

Napjainkban az intim plasztikai beavatkozások palettája rendkívül széles. Ide sorolható például a nagyajkak teltségének megnövelése, valamint a szülés által okozott elváltozások korrekciója. Utóbbihoz tartozik például a gátplasztika, a lézeres hüvelyszűkítő kezelés és a hátsó hüvelyfali plasztika.

Hasonló cikkünk:  A Szuverenitásvédelmi Hivatal célkeresztjében: Magyar Péter és állítólagos kapcsolatai

A hormonális okokból kialakult anatómiai eltérések műtéti korrekciója is lehetséges

Népszerű intim plasztikai beavatkozás az említettek mellett a veleszületett vagy a hormonális okokból kialakult anatómiai eltérések műtéti korrekciója. Ide tartozik például a kisajak megnagyobbodása, a nagy- és kisajkak ráncosodása és a kisajkak bőrének elszíneződése.

Az említettek mellett természetesen szintén a plasztikai beavatkozásokhoz sorolható a lézeres kisajak intim plasztika, valamint a nagyajkak és a kisajkak bőrének megfiatalítása lézeres rejuvenáló kezeléssel. 

A plasztikai beavatkozásnak nem csak esztétikai szempontokból van jelentősége

Az intim plasztikai beavatkozásnak természetesen nem csupán esztétikai szempontokból van jelentősége, hiszen a G-pont feltöltésével elérhető az intenzívebb orgazmus. Erre azért lehet szükség, mert igaz, hogy anatómiailag minden nőnek van G-pontja, de nem biztos, hogy mindenkinek kialakul az érzékenysége. Ezt a problémát oldja meg az említett beavatkozás.

A feltöltés természetes hialuronsavval történik. Az érintett terület érzékenyebb lesz, így könnyebben lehet ingerelni, és így könnyebbé válik az orgazmus elérése. A beavatkozás helyi érzéstelenítéssel történik, és mindössze 10-15 percet vesz igénybe. A hatás 7-8 hónapon át tart, majd ezt követően a beavatkozás megismételhető.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Elstartolt a kecskeméti kampány, mutatjuk, kik jelentették be eddig a polgármesterjelöltjüket

Minden bizonnyal még többen lesznek a kecskeméti polgármesterjelöltek, de nyilvánosan eddig a Fidesz-KDNP, a Mi Hazánk és a Szövetség...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...